2013. január 18., péntek

Tainted Love 40. rész 2/2

Brian játszani kezdett, és végig rám nézett. Tiszta libabőr lettem, nem tudtam mit csináljak, aztán mellém lépett Saul.
-Nem is mondtad, hogy szerelmes vagy!
-Nem is vagyok! -mondtam neki, zavartan, mire elmosolyodott és a kezembe adott egy gitárt. Rá néztem Brianre, aki még mindig játszott, de most már volt egy halovány mosoly az arcán. Lassan lépdelt felém.
-Na gyerünk, játssz velem!- vigyorodott el, aztán visszament a színpad közepére. Slash lökött rajtam egyet, és bátorítóan bólintott. Hát elkezdtem. Ketten ott álltunk középen, együtt gitároztunk és közben egymást néztük. Tapsoltak nekünk, fütyültek, de mi csak egymást néztük,és mosolyogtunk.Aztán Brian abba hagyta és én is. Hatalmas tapsot kaptunk, aztán meghallottuk Zacky hangját.
-Csókold már meg!- üvöltötte a pulttól, aztán Jimmy is hallatta a hangját.
-Igen, kapd már le a csajt!- Syn röhögve nézett feléjük, aztán egy kérdő pillantást vetett rám. Letettem a gitárt és újra a szemébe néztem, de csak mint két hülye bámultunk egymásra.
-Ugyan már, jár neki a jutalom, úgy gondolom!- szólalt meg Slash, mire mindenki tapssal, füttyökkel és a hangjával jelezte, hogy igaza van. Brian mosolya szélesebb lett, és megindult felém. Megfogta a derekam, és bár azt hittem, magához ránt és úgy csókol meg, óvatosan húzott oda magához és lassan, finoman csókolt meg. Viszonoztam, és mikor a nyaka köré fontam a kezemet, akkor már erősen szorított és hevesebben durvábban csókolt.
-Éppen ideje volt már!- hallottuk Jimmy hangját, és elengedtük egymást, és ki néztünk a többiekre. Jimmy a színpad előtt vigyorgott és hirtelen elkezdett minket pezsgővel fröcskölni. Gyorsan lerohantunk a színpadról és futottunk a többiekhez, hogy Jimmy ne tudja az egész üveget ránk fröcskölni.
-Srácok!-visított Leana és a nyakunkba ugrott.
-Csakhogy összejöttetek! Kíváncsiak voltunk, mikor kerül rá sor!- emelte ránk Johnny a poharát, mire kaptunk mi is egy egy poharat Mattől, és koccintottunk.
-Csak maradjon is már így!- nézett fenyegetően Zacky, mire Brian megvonta a vállát.
-Nem rajtam múlik.- közölte és rám nézett. -Gyere, menjünk beszélni!-megragadta a kezemet és kihúzott a levegőre beszélni. Ahogy kiértünk rágyújtott egy cigire.
-Miért lettem én a jutalom?
-Mert jelen helyzetben rád vágyom a leginkább. És ne érts félre, nem csak testileg. -elhallgatott de nem nézett rám.- Tudod 4 éve ilyenkor ismertelek meg.
-Igen. Nem indult valami jól.-elnevettük magunkat ahogy visszagondoltunk a megismerkedésünkre.
-Tudod, nem bánom, mert annál, jobb volt ahogy megismertelek. Lassan elvetted az eszem.-végre rám nézett. Nem tudtam megszólalni, olyan szemekkel nézett rám, olyan szexi volt és édes. -Csak azt akarom, hogy újra együtt legyünk.
-Nem értem miért akarod ennyire.
-Komolyan? Ugyanmár! Te voltál az a nő aki miatt, egy rajongóra se néztem rá, aki miatt megtanultam rendes kapcsolatban élni. Nem beszélve arról, hogy neked hála lett egy gyönyörű Harleym, és megbizonyosodhattam, hogy a vörösek tényleg elég vadak. -mosolygott és elkezdte piszkálni a hajam.
-Értem, szóval, azért akarsz, mert a 4 nagy kívánságodból 2-t teljesítettem?
-Nem! Azért, mert megjegyezted, mert figyelsz és figyeltél rám. De nehogy azt mondd, hogy neked olyan rossz volt velem.-felhúzta a szemöldökét és úgy bámult, válaszra várva.
-Egyáltalán nem volt rossz!-  ahogy ezt kimondtam magabiztos lett. Elnyomta a cigijét és olyan közel lépett hozzám, hogy az orrunk már összeért. -Kifejezetten jó volt veled. Emlékszel, mikor megleptünk a turnén? -nagyot sóhajtott és egy halovány mosoly bújt az arcára.
-Hogyne emlékeznék.- suttogott és lassan végig csúsztatta a száját az ajkaimtól a fülemig. -És te, hogy hogyan köszöntem meg? Úgy rémlik, nem igen aludtál akkor.- a karjaimat a vállaira raktam és megszorongattam.
-Hát igen! Elég jók voltunk együtt!
-Szóval, mit mondasz? Újrakezdjük?
-Mivel garantálod, hogy nem hagysz el megint, ha részeg leszel?
-Amint részeg leszek, leteperlek!- elnevette magát és megcsókolt. -De figyelmeztetlek, te sem dobhatsz ki!
-Téged? Viccelsz? Ki akarna kidobni téged?- mosolyogtam ahogy láttam az egekbe szökött az egója. Adott még egy kis puszit a számra, aztán a kezét az enyémbe kulcsolta és vissza indultunk a többiekhez.
-Ó na szerelmes pár mi a helyzet?- karolta át az enyhén részeg Jimmy a vállamat, mire Syn felemelte az összekulcsolt kezünket.  Ennek örömére Jimmy egy hatalmasat ordított és jó nagy puszikat nyomott az arcunkra.
-És mi lesz a húgommal? Melyikőtök beszél vele?-kérdezte Val, mire kicsit komoran összenéztünk Briannel.
-Én nem hiszem, hogy szükséges beszélnünk. Lefeküdt a vőlegényemmel, Synt megcsalta, mi vagyunk a sértettek. -mondtam, és meglepett de Val csak bólintott. Egész este, sorra mentek a bandák koncertezni. Jól sikerült az este. Mi meg megállás nélkül iszogattunk.
-Na és most mi lesz?-nézett rám Gena. -Ott folytatódik minden, ahol abba maradt?
-Dehogyis! Sokkal jobb lesz minden! És komolyabb is!- állította határozottan és dadogva Brian.
-Igazán?- kérdeztem és mosolyogva néztünk rá Genaval.
-Persze!- bólintott, aztán elkapott és megcsókolt. - Hozzám fogsz jönni, és együtt fogunk élni!
-Ez most lánykérés?-kérdezte vigyorogva Gena, mire Syn szemei kikerekedtek. És hevesen elkezdte rázni a fejét, hogy nem.
-De összeköltözhetnénk!-mondta és megint megcsókolt.
-Na inkább megkeresem én is a páromat.- ment el gyorsan Gena, Syn meg felnevetett.
-Akkor most már az enyém vagy. Én meg részeg.
-Igen az vagy!- helyeseltem, de elég furán nézett rám.
-Nem emlékszel? Mondtam, hogy leteperlek! Vezess oda, ahol ezt megtehetem!- vigyorgott és felém tartotta a kezét.Megfogtam és elvittem az öltözőbe. Ahogy becsuktam az ajtót tényleg nekem esett. Ellenkezni nem tudtam, elég határozott volt, és szenvedélyes, hogy ne is legyen kedvem ellenkezni. Mikor már a ruháinkat vettük vissza végig bámult.
-Miért nézel?
-Mert szép vagy!
-Jaj ezt hagyjuk!
-Nem, nem! Szeretlek, szép vagy és az enyém vagy!-mosolyra húztam a számat mire megölelt. -Most más lesz megígérem, nem hagyom, hogy bárki közénk álljon.-megcsókoltam és visszamentünk szórakozni a többiekkel.
 Reggel Brian ágyában ébredtem, de ő nem volt sehol. Lementem és a konyhában találtam meg reggelit csinált.
-Jó reggelt!
-Neked is! -köszönt vissza és adott egy csókot, és ahogy leültem az asztalhoz már terített is és pakolta elém a kaját. -Ha nem bánod, már itt is maradsz!
-Ezt hogy érted?
-Áthoztam minden cuccodat!- közölte vigyorogva,mire elképedtem.
-Mi? És mi lesz a házammal?-megvonta a vállát.
-Mondtam, hogy költözzünk össze!
-Értem, szóval, most tényleg komoly, igaz?-kérdeztem mire bólintott és megint megcsókolt.-Amilyen szarul indult a kapcsolatunk, ideje, hogy jó legyen! -bólintottam, és elmosolyodtunk.


A további eseményeket, már mindenki saját fantáziájára bízom. Én így ezzel a dupla résszel befejeztem a történetet, remélem volt akinek tetszett.  :) Majd ha Ann a végére ért a történetnek, nagy valószínűséggel jelentkezünk egy közös történettel, ami a a fiúk kezdeti nehézségeiről fog szólni, és a fiatalságnak betudható baromságokról! Addig is pusza mindenkinek ^^

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése