2013. január 7., hétfő

Tainted Love 1. rész

Egy fiatal ismerős lányt láttam de hihetetlenül más volt mint az emlékeimben. Egy fekete pánt nélküli, egybe részes, kis nadrágos, fűzős bőr szerkóban, necc harisnyával, fekete szemekkel meredt rám, a tükörképem. Le sokkoltam, de nem tartott sokáig mert a 2 legjobb barátnőm kizökkentett.
-Rachel, mi van már? Figyelsz?-szólt oda nekem Julie, de foggalmam nem volt hogy előtte mit mondott.
-Ömm, persze, bocsi, de ez annyira nem én vagyok, szinte már kellemetlen.-válaszoltam miközben fintorogtam a tükörben saját magamra.
-Ez csak munka, de mennünk kell a fodrászhoz, már csak másfél óránk van és úgy emlékszem azt mondtad, hogy ezt nem cseszhetjük el.-bíztatott és bátorított Julie, tudtam, hogy igaza van és össze kell szednem magam, ezért gyorsan elfordultam a tükörtől és elindultunk az ajtóban mosolyogva álló Lily felé, hogy a fodrász megcsinálhassa a frizuránkat. Miközben a fodrász székben ültünk egymás mellett, már lassan háromnegyed órája, az utolsó simításokat végezték rajtunk, egyszer csak egy ismerős arc lépett oda a székemhez.
-Szia kicsilány, elképesztőek vagytok, és nagyon hálás vagyok, hogy megteszitek ezt a kedvemért.
-Ugyan Brian, semmiség, jövök neked eggyel, amiért kisegítettél az utolsó pillanatban a bátyám esküvőjén! És ha egyszer ez a munkám, hát mi akadálya.- feleltem mosolyogva mire megsimogatta az arcom, hogy nyomatékosítsa mennyire hálás.-Suzy is itt van már?
-Nem otthon csinálj a kaját a srácoknak, a buli utánra-felelte- De lányok jut eszembe, oda nektek is kötelező lesz eljönnötök, szeretnénk megköszönni a segítséget.
-Jaj nagyon kedves vagy, de nincs mit köszönnötök Rache megkért hogy segítsünk, természetes hogy nem hagyunk cserben.-vágta rá egyből Lily miközben én és Julie is helyeslően bólógattunk.
-Készen vagytok lányok, mehettek!-közölte elég flegmán az egyik fodrász, mire összenéztünk és szó nélkül felálltunk elsétáltunk Brian oldalán.
-Na a fiúk most érnek ide egy 10 percen belül, a rajongók már kint várnak, a barátok hátul vannak, és akkor most annyi lenne a dolgotok, hogy kikészítítek az italokat és mikor jönnek a fiúk, hátul várjátok őket különböző üdvözlő italokkal, rendi?-meresztette ránk Brian a szemeit, majd hirtelen elkezdett nevetni látva ahogy mind ledermedtünk a tekintetétől, majd elment.
Mi is fogtuk magunkat és úgy döntöttük, hogy akkor neki állunk kikészíteni az italokat, míg én pár koktélt kevertem, közben Lily a hátul ülő közeli barátokat kínálgatta. Már majdnem kész voltam mikor pár stages izomagy vonult be lepakoltak pár nagyon ládát, gitárokat tettek a feljáró mellé, melyeken mindegyiken egy cimke volt, melyikre mikor lesz szükség. Juli odajött felkapott egy tálcát és Lilyvel elindultak az éppen érkező fiúk elé, akiket Brian nagy mosollyal büszkén kísért- És végre megjöttek a fiaim- ordított nevetve- Hát mielőtt elkezdődik a turné utolsó, és egyetlen hazai Avenged Sevenfold koncertje, koccintsunk mind együtt!
Mindenki felállt a már kezében lévő pohárral, az öt srác ámulva, mosolyogva lépettbe a tömegbe és egy hatalmas koccintás közepette mindenki ivott. Mivel nagyon fogytak az italok én újra és újra töltögettem az egyik asztalnál, majd egy szervező lépett be és közölte hogy 10 perc a koncert kezdetéig, ekkor Brian mindenkit lecsitított és elküldte őket, mondvána fiúknak már koncentrálni kell, és Suzy mindenkit vár a házukban a későbbi ünneplésre.
Csak az öt srác és mi hárman maradtunk, elég furán néztek ránk, szinte már frusztrált a tekintetük. Lily épp egyeztetett velük, hogy mi fogjuk őket segíteni a koncert ideje alatt, víz, alkohol, felszerelés a szinpadon...
Készítettem a dobverőket, pengetőket mikor valaki mögém lépett és megragadott a derekamnál.
-Nem mondod komolyan?-szólalt meg a hang, mire teljesen ledermedtem, mivel fogalmam nem volt, hogy ki az. Erősen meglökött és így pont vele szembe fordultam és megláttam a támadómat. -Rocky?! El se hiszem!! Mi a franc ez rajtad? hogy kerülsz ide és nem értem... Szólalj már meg!!- és közben finoman szorongatva kicsit elkezdett rázni. Fel se fogtam mi történik, csak a többiek döbbent tekintetét láttam, és hogy a többi srác csak röhög a háttérben.
-Jimmy?-kérdeztem pár perces lefagyás után- Tényleg te vagy?- azzal mivel igent jelezve rám pislogott és látta rajtam a széles vigyort, hirtelen felkapott és ölelgetni kezdett! De jött egy szervező, hogy 5 perc és kezdődik a buli, majd Brian is visszatért azok után hogy mindenkit kikísért és mikor azt láttam hogy Jimmy szorongat, egyből szaladt oda hozzánk.
-Hé pálcika King Kong, túl kicsi lány neked, és még szükség van rá, szóval ne roppantsd szét!-mondta mosolyogva és hátba veregette Jimmyt.
-Ugyan nem gond, már évek óta nem láttam ezt az idiótát.
-Miért nem mondtad hogy Rocky is itt lesz?-kérdezte Briant majd letett végre.
-Hát mivel meglepetés bulit tartottunk és ő sem tudta, hogy bandatag vagy fölösleges volt, DE srácok színpadra idő van.- A parancsszóra, felkaptak egy- egy gitárt majd jöttek a pengetőkért, közben méregetve engem 3-an, Jimmy megragadott pár dobverőt, és indultak is.
Brian rám mosolygott és intett, hogy most már ő is megy, szóval mi hárman maradtunk hátul, a kezünkben egy szám listával arról, hogy melyik szám mikor jön.Leültünk és el is kezdtek kérdeztegtni miközben a listát és a mellettünk lévő gitárok cetlijeit néztük.
-Te ismerted azt az embert?-kérdezte döbbenten Lily.
-Igen. még régről, nagyon jó barátok voltunk még a suliban, aztán mikor mi elköltöztünk megszakadt a barátságunk, egyszer kétszer még írt, hogy van egy bandája és tök jó fejek a srácok, de nem tudtam hogy ők azok.-meséltem, nekik miközben végig mosolyogtam, tudtam hogy ha vége a koncertnek ki kell faggatnom, hogy mi van vele.
De a beszélgetést megszakította egy stages izomagy, hogy a srácok tartanak egy kis szünetet és hogy kell az egyik gitár meg pár dobverő és víz. Szóval fogtuk magunkat én megnéztem melyik szám volt ez, és a gitárok elé léptem felkaptam azt amelyiken az állt hogy Bat country, és oda mentem a lépcsőhöz, megvártam a lányokat akik jöttek a vízzel és dobverőkkel majd elindultunk fel a színpadra. Kicsit ledermedtem mert rájöttem hogy 3 gitáros van, úgyhogy gyorsan szemügyre vettem milyen gitár is ez, aztán feltűnt hogy balkezes így már tudtam melyik srácot célozzam meg vele.
-Köszi, akkor oda adom ezt helyette.- mondta komoly arccal a srác és a kezembe nyomta a másikat.- A többire nem is lesz szükség végig csinálom ezzel a koncertet- mosolygott majd készült hozzá fűzni még valamit- Ja és Zacky vagyok-rámosolyogtam, majd láttam hogy a lányok már indulnak le, így utánuk készültem én is, mikor egyszer csak meghallottam a nevem.
-Rockyyyyyyy!-ordított Jimmy a mikrofonjába.- Köszönjön mindenki egy kibaszott nagy kiáltással a legjobb barátomnak!- és rám vigyorgott, a tömeg meg hatalmasatt kiáltott, majd odalépett mellém az énekes. -Na srácok a szívélyes sevenfoldos köszönés után, ha nem bánjátok elküldöm kis időre a szép lányt, hogy folytassuk a koncertet- Majd rám mosolygott én meg már mentem is.
20 perccel később egy másik gitár kellet, de mivel Zacky, közölte hogy az övé nem kell, ezért csak én indultam el a szólógitáros felé, aki annyira ismerősnek tűnt, hogy szinte belemeredtem az arcába miközben sétáltam felé a gitárral.
-Köszi, tessék!- átadtam a gitárt ő a kezembe nyomta a másikat és ahogy megfordultam a fenekemre csapott, de lévén, hogy színpadon voltunk én csak sétáltam tovább és a lépcsőn állva meredtem a srácra, aztán bevillant miért is ismerős. Ugyan úgy néz ki mint Brian, tehát a srácok közül ő az ő fia!
Közeledtünk a koncert végéhez, így csináltunk pár italt a srácoknak, hogy letudjanak ülni kicsit pihenni. 10 percen belül már vigyorogva poénkodva sétáltak le a lépcsőn és indultak is az italok felé. Mi közben vettük el a gitárokat és adtuk át az izomagyaknak hogy el tudják rakni őket, majd már mentek is a ládákkal kifelé a kocsik felé.
-Na gyere, bemutatlak, ha már a rajongók is ismernek.-és megragadt a karomat és a srácok felé húzott, akik már önkiszolgáló módon itták az alkoholt- Srácok ő lenne a régi legjobb barátom, akivel már közel 6 éve nem találkoztam, de gondolom a nevét már tudjátok- vigyorgott mire, mind a 4 srác intett egyett.- És akkor ő Matt az énekes, a törpe Johnny a besszeros, Zackyt ismered, az a barom meg Syn, vagy Brian!
-Ohh igen hozzá is volt szerencsém-mondtam kis élccel a hangomban, mert még bennem volt a pofátlansága. De ő csak vigyorgott rám.- Na de akkor én is bemutatom a lányokat, a legjobb barátnőim Lily és Julie.
-És hogy kerültetek ide? És ez a szerkó?-kérdezte Johnny nevetve.
-Hát a ruha az Brian ötlete volt és tulajdonképpen az is hogy itt legyünk. Azt akarta, hogy minden jól menjen, most hogy haza jöttök és mivel bennem bízott sé még lógtam is neki egy szívességgel így kerültünk ide.
-Az apám?- kérdeztem döbbenten Syn.
-Igen- mondták egyszerre a lányok, mire mindenki oda kapta rájuk a fejét mosolyogva.
-Honnan ismered te az apámat és a legjobb barátomat, úgy hogy mi még nem is találkoztunk?-kérdezte döbbenten, a többiek röhögtek, majd Jimmy elém állt.
-Hé haver, azt hiszem nem véletlen- mondta vigyorogva- hagyd békén, vedd úgy hogy a húgom!- mondta közben rám kacsintott.
-Srácok, mi elmennénk átöltözni ha nem gond-szólt Lily és megragadta a karomat és húzott az öltözőhöz. Iszonyat jó érzés volt, végre kibújni a fűzős ruhából és egy kényelmes farmert, sima fehér trikót és egy blézert felvenni. Már csak pakoltunk magunk után mikor nyílt az ajtó és Matt szólt hogy úgy tudják mi is megyünk a buliba és hogy szívesen elvisznek minket, amit mi készségesen el is fogadtunk. Hamar odaértünk ahhoz a hatalmas házhoz ahol Brian és Suzy, álltak mosolyogva. Először mi lányok léptünk ki a buszból és mentünk köszönni is. Brian mindannyiunkat hosszan megölelt hogy megköszönje a munkánkat, Suzy szint úgy.- Jaj Rachel köszönjük szépen, jó régen láttunk már, de remélem még kiigazodsz a házban, találtok ennit innivalót mindent!- mondta és mutatta hogy menjünk be nyugodtan, így el is indultunk, magunkhoz vettünk egy kis harapni valót és 2 üveg whiskyt, 3 poharat és leültünk a nappaliban egy kanapéra beszélgetni. Gyorsan és jól telt az idő, egyre több emberrel ismerkedtünk össze, aztán megtalált Jimmy és Syn és kihasználva hogy a lányok elmentek táncolni lehuppantak mellém. Syn átkarolt mire fogtam a kezét és ledobtam magaról Jimmy meg csak nevetett.
-Most mivan?
-Tesó mondtam hogy hagyd békén!
-De apám egész estére kifizette, vagy nem? Szólj ha tévedek- és rám nézett. Én kezdtem kicsit ideges lenni, de megéreztem hogy töménytelen piaszag árad belőle, úgy hogy próbáltam, figyelmen kívűl hagyni.
-Tévedsz, de ha nem gond beszélgetni szeretnénk- mondtam neki kis mosollyal és Jimmy felé fordultam.
-Hé, az a dolgod hogy gondoskodj most rólunk nem? Akkor meg mi a fa*z baj van már?- kezdett el ordibálni mire egyre többen figyeltek felénk és Brian is elindult látva hogy a fia illuminált állapotba került.
-Na jó, nem ku*va vagyok, és már nem dolgozom ha nem tűnt volna fel, te barom.- mondtam neki, halkabban nehogy meghallja az a sok vendég. Felálltam és elindultam volna, de nem engedett, elkapta a karomat. Láttam hogy Brian már szólt Mattnek, meg Zackynek hogy segítsenek neki leállítani és gyorsan elindultak, ahogy látták hogy nem enged el.
-Maradj már!-mondta hogy majd elesett, de már idegesíett kicsit, szóval a szabad kezemmel lekevertem neki egy pofont, mire elengedett. - Ó te rohadt kis..
-Tesó elég már, Rocky menj ki, elintézem. -Mondta Jimmy és Syn mögé állt, de addigra már Matték is megérkeztek.
-Minden oké? Segítsünk valamit?-kérdezték, és rám néztek hogy minden rendben van-e.
-Majd mindjárt rendben lesz- mondtam mosolyogva és oda léptem Syn elé, majd lendítettem a lábam és tökön rúgtam. Láttam az arcán a fájdalmat, de így már jobban éreztem magam.- Ha még egyszer így beszélsz velem, vagy rá csapsz a fenekemre, ettől csak rosszabb lesz.-mondtam neki, hogy még a szemébe néztem majd épp hogy nem rogyott össze, mert Jimmy elkapta és döbbenten nézett rám, de hallottam hogy Matték mögöttem röhögnek... Odamentem Brianhez, bocsánatot kértem hogy zavartam azzal fogtam magam és kisétáltam a házból.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése