2013. január 7., hétfő

Tainted Love 29.rész

Miután Brian elrohant, utána szaladtam és még pont elkaptam.
-Ez most mit jelent?-ordítottam utána mire megállt és felém fordult.
-Michelle! Valary hívott tegnap, hogy megakarta ölni magát, mert szakítottam vele. Nem tehetem meg.-mondta mire leesett minden, és eléggé szíven ütött. Éreztem, hogy ég a szemem és hirtelen már nem láttam Synt, minden homályos lett. -Ne, kérlek, ne sírj! Ne tedd ezt velem!- kérlelt majd megcsókolt. Szorítottam, nem akartam elengedni, nem akartam, hogy megint Michellel legyen, de hirtelen eltolt. -Szeretlek, tudod, de nem hagyhatom, hogy miattam legyen baja. -mondta de nem tudtam abbahagyni a sírást, szorítottam a pólóját.
-Akkor most ennyi? Mások döntenek helyettünk?-nem válaszolt, adott a számra egy puszit és elment a kocsijához. Néztem ahogy beül és láttam, hogy a kocsiban volt Michelle is és mosolygott. Darabokra estem szét, akkor fogtam fel mindent mikor Zacyk kocsijában ültem.
-Látom megnyugodtál. Tudom mi történt, szóval nem kérem, hogy beszélj.
-Köszi.
-De ha gondolod meghallgatlak.
-Zacky szeretlek. Az első pillanattól kezdve vigyázol rám. És jó lenne beszélni.-mondtam mire hozzá mentünk. Gena várt minket, kevertünk pár piát, koktélt és leültünk együtt hárman.
-Tudjátok mi a legidegesítőbb?-kérdeztem mire csak rám néztek. -Hogy Jimmy és Valary dönt helyettünk, csak mert Michelle hibázik. Imádom Jimmyt de miért mondja meg nekem, hogy nem lehetek vele? De tudjátok mit nem érdekel. Lesz*rom őket. -mondtam és lehúztam a koktélomat. Elmosolyodtak és ittak velem.
-A helyzet az, hogy mindig is Valary volt aki irányba igazított minket, és mivel Michelle a tesója, nyilván neki az fontos, hogy ő boldog legyen.-mondta Zacky, miközben csinált nekem egy újabb koktélt.
-De ez durva! De tudod mit, ott van Jensen. Te is boldog lehetsz vele.-mondta huncut mosollyal, mire Zacky kiejtette a kezéből a poharat.
-Na azért lassan jó! Nem az a jó, ha most beleugrik egy új kapcsolatba.-csitított minket.
-Pedig lehet ez lenne jó, hogy ne kelljen őket néznem. Ha ő lehet boldog, én is.-mondtam és elő is kaptam a mobilomat, hogy írjak Jensennek, de Zacky kikapta a kezemből.
-Ne tedd ezt, ez baromság.
-Zacky akkor mit tegyek? Nézzem ahogy leéli az életét egy másik nővel én meg maradjak egyedül? Szervezzem meg talán az ő esküvőjüket is? Köszi de nem, ahhoz meg főleg nincs kedvem, hogy 2 hét múlva Syn szülinapján nézzem, ahogy enyelegnek. -mondtam és láttam a szemein, hogy megsajnált és visszanyújtotta a kezében a telefonomat. Írtam Jensennek, hogy találkozhatnánk valamikor, és pár perccel később jött is a válasz, hogy holnap idejön.Zackyéknél aludtam este, és reggel nem tudom miért, de mosolyogva ébredtem. Örültem, hogy Valary és Jimmy mellett azért olyan barátaim is vannak mint Gena és Zacky, meg persze Johnny. Hazasétáltam ahol egy dühös Jimmy és Lea várt rám. Veszekedtek és ha jól hallottam rólam és Synről. Nem akartam hallgatózni, bár mindenki hallotta őket. Lassan besétáltam a nappaliba, ahol voltak.
-Kösz Rocky!-nézett rám Jimmy.
-Nem az ő hibája, csak a tied! Ne avatkozz az életükbe, és ne tedd tönkre a barátságotokat és akkor minden oké.-üvöltött vele Lea.
-Srácok elég! Miattunk nem éri meg veszekedni. Ha tényleg velem akarna lenni, nem érdekelné semmi más. De nehogy emiatt szakítsatok mert nem éri meg. Jimmy haragszom rád, és úgyérzem, félre ismertelek, vagy legalábbis, hogy átvertél, de majdcsak túl teszem magam rajta. Lea imádlak és köszönöm, hogy kiállsz mellettem, és hogy a barátom vagy.- mondtam majd ránéztem Jimmyre és úgy folytattam. -Igazi barátom.-mondtam majd bementem a szobámba. Kicsit csak feküdtem az ágyamon Pinklyvel, majd eszembe jutott, hogy ma találkozom Jensennel, hát gyorsan elmentem lezuhanyozni, de miközben zuhanyoztam kinyílt az ajtó.
-Hé, Jensen itt van és azt mondja ma együtt lesztek.- mosolygott rám Lea, mire bólintottam és gyorsan elindultam kifelé. Pár perc alatt magamra kaptam pár ruhát és már mentem is Jensenhez. Furcsa volt, de nagyon jó volt újra látni, ahogy az is, ahogy megölelt köszönés képpen.
-Csak hogy találkozunk! -mondta mosolyogva.
-Igen, mihez lenne kedved?
-Nem vagyok jártas a környéken, szóval rád bíznám magam.-mondta és várt miközben még mindig mosolygott. Zavarba jöttem és ránéztem Leara és Jimmyre, láttam, hogy Lea vigyorog, Jimmy meg ideges, tehát itt nem maradhatunk.
-Hát elmehetnénk valahova enni, aztán majd meglátjuk.- mondta mire már nyitotta is az ajtót és el is indultunk. Miután ebédeltünk lementünk a partra, és csak feküdtünk a homokban és beszélgettünk. Egésznap együtt voltunk, még este is a parton voltunk, mikor megzavarta a tenger zúgását a mobilom. Syn volt az, de inkább olvasás nélkül töröltem. Nem akartam, hogy bele csúfítson a Jensennel való napomba.
-Ki volt az?
-Senki!
-Akkor kínos lenne mi?
-Micsoda?
-Hát, ha megkérdezném, hogy most talán lenne e már esélyem.
-Hát, lehet. De nem akarok semmelyik irányba elmenni, mármint, nem mondom, hogy nem, és azt se hogy igen, csak találkozzunk még és kiderül. -mondtam, mire elmosolyodott és adott egy puszit az arcomra.
-Ezt még el is fogadhatom! -mondta, mire én is elmosolyodtam. Lassan elindultunk hazafelé, sétáltunk hozzám, mikor már mindenhol sírí csönd volt és alig voltak az utakon. És meglepő módon megbeszéltük, hogy találkozunk holnap is, mivel most épp nem forgatnak ráér egész nyáron. Szinte mindennap találkoztunk, bár a végére, már a srácokkal együtt is elmentünk inni, ami nem is lehetett volna kínosabbb, mivel Michelle el jött Synnel és végig rám meredt. Egy új helyre mentünk ami nem rég nyílt és elég jónak bizonyult, hogy kipróbáljuk.
-Új törzshelyünk lesz?-kérdezte Johnny, mire páran elhúzták a szájukat.
-Végülis, van minden, táncoslányok, jó pia, hely, zene..
-Szexi pultos.-tette hozzá Jimmy mondanivalójához Lea az észrevételét is, mire elkezdtünk nevetni.
-Nem táncolnál most esetleg?-súgta a fülembe Jensen, de Gena úgy tűnt még így is hallotta.
-Nem, köszi, majd egy rendezvényen, vagy valamin.
-Ugyan, táncolj!- bíztatott Gena. Mire mindenki ránk nézett.
-Igen, táncolj csak, ott van hozzá rúd.- mondta flegmán Michelle, amit úgy tűnt más is hallott, nem csak én mert mindenki kínos csendbe burkolózott.
-Köszi, de lehet inkább meghagyom neked. Bár lehet még felhorzsolja a csuklódat.- mondtam neki vigyorogva, mire szúrós szemekkel nézett rám és felállt, és elment a mosdóba.
-Úgyérzem valami rosszra tapintottam rá.-mondta zavartan de nevetve Jensen, és Lea egyből válaszolt is.
-Igen, Michi féltékeny Rachelre. Nehezen viseli, hogy jobban táncol és szebb is. -mondta és közben szúrós pillantásokat vetett Valaryre és Jimmyre. Érezhető volt a feszültség a társaságban, úgy tűnt megosztotta kicsit az embereket Jimmy és Val álláspontja, és az én kapcsolatom Briannel.
-Na haver, holnapután akkor ünneplünk!-jelentette ki Matt.
-Mi lesz akkor?-nézett Jensen érdeklődve Brianre, aki csak a whiskyét nézte.
-A szülinapom, gyere ha gondolod.-mondta és végül rám nézett, én meg elmosolyodtam és felé tátogtam egy köszit. Fintorogni láttam, úgyhogy kimásztam Jensen mellől és kirángattam Synt is a helyéről.
-Mi bajod?-kérdeztem tőle, mire nevetni kezdett.
-Hogy titeket kell néznem.
-És akkor mit tegyek? Nekem senkim ne legyen te meg Michivel éled az életed?
-Tudod, hogy nem én akartam.
-Nem, nem tudom. Ha az kell amit akarsz tegyél érte. Én boldog akarok lenni, most ezen vagyok.-mondtam és visszamentem a srácokhoz. Pár perccel később ő is jött és visszaültünk a helyünkre. Az este további részében Syn Michellel foglalkozott, mi meg beszélgettünk míg nem láttam, hogy Jimmy Jensennel beszél. Mire odaértem elhallgattak, de láttam Jensenen, hogy dühös. El is ment így ott maradtam Jimmyvel.
-Mit mondtál neki?
-Semmit, csak beszélgettünk.
-Jó de miről, és ne merj a képembe hazudni Jimmy!
-Csak annyit mondtam neki, hogy szerintem nem működne köztetek.
-Te barom, minek mondasz ilyet?
-Nem tudom, csak nem passzoltok össze.
-Jimmy kérlek! Aki passzolna hozzám nem hagyod, hogy velem legyen, így csak az jut aki nem passzol szerinted, de kérlek bízd ezt rám, jó?
-Sajnálom! -nyögte ki végül. Nem tudtam mit reagálni, de eszembe jutott Jensen, körbe néztem és láttam, hogy visszaült az asztalhoz.Hozzá siettem és leültem.
-Figyelj nem tudodm miket mondhatott de ne foglalkozz vele. Csak a bátyám szerepét próbálja betölteni valami kerítővel ötvözve. De nem számít mit mond, érted? -mondtam de csak ült csendben, nem tudtam mit mondhatnék még, csak vártam és néztem, hátha megszólal.
-Szerinted lehet belőle valami?-kérdezte és rám nézett, és csak mosolyogni tudtam. Úgy tűnt valami jelnek fogta fel, mert egyből megcsókolt.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése