2013. január 7., hétfő

Tainted Love 2.rész

Már vagy 10 perce sétáltam, mikor hallottam hogy valaki a nevemet kiáltja így megálltam hogy hátranézzek ki az.
-Csak hogy meghallottad- lihegte Jimmy , Zack meg a térdére borulva próbált levegőt venni.
-Bocsi, nem tudtam, hogy jöttök, de mégis minek is?
-Hát hogy haza vigyünk, vagy vissza... vagy csak... kísérjünk- lihegte Zacky, de már felegyenesedett.
-Köszi de vissza nem megyek ahhoz a ...
-Hú hallod jól elintézted, azóta alszik ...-mondta röhögve Jimmy.
-De már kijárt, a turné alatt is minden csajt a közelben prostiként kezelt.- mondta Zacky fura fintorral az arcán, amin már elmosolyodtam. Fel sem tűnt de egész jól elbeszélgettünk így hárman és sétáltunk visszafelé, mikor a ház elé értünk esett le, hogy már megint itt vagyok.
-Na neee, én nem megyek be.
-Jó nem kell, kihozom a kulcsaimat és hazaviszlek, jó?-kérdezte kedvesen Jimmy, így hát belementem, addig meg Zack maradt kint velem.
-Most mindig vigyázni fog rám valaki vagy mi? Közveszélyes vagyok?- kérdeztem, kicsit zavartan.
-Ja nem, nem... bocsi, csak gondoltam ne legyél már addig egyedül.
-Ohh, köszi ez rendes, de meg vagyok, menj nyugodtan bulizni.
-Na már mehetünk is , gyorsan gyorsan mielőtt még..- futott felénk Jimmy, és aztán hirtelen nyílt az ajtó és Syn mögötte állt.
-Ő mit keres itt? Fel foglak jelenteni, te..-de szerencsére nem tudta befejzni, mert valaki becsapta az orra előtt az ajtót így csak röhögtünk, de pár perccel később kinyílt megint és Brian sietett felénk.
-Ne haragudj rá csajszi, kicsit berugott, de nem ilyen, hiszen az én fiam... elszállt egy kicsit- magyarázkodott, és próbált pár poént elsütni, de valahogy most nem jött össze.
-Jó figyelj semmi baj, majd találkozunk ha ő nincs itt, vagy nem tudom, de komolyan mondom, még egyszer így beszél velem, már csak lányod lesz.
-És segíteni is fogok- mondta Jimmy, és odalépett mellém, mosolyogva. Aztán Brian meglátta a kulcsokat Jimmy kezében és elsápadt.
-Add azt ide!- és nyújtotta ki a kezét követelőzően.-Ittál nem vezethetsz, majd én elviszlek titeket.- mondta így Jimmy odaadta a kulcsokat és beültünk mind a kocsiba, végül Zacky is jött, mondván menne haza pihenni.Már fél 3 volt mikor megálltak a házam előtt és ahogy kiszálltam a kocsiból nyílt a bejárati ajtó és ott állt a vőlegényem Dan.
-Szia Kicsim!- szóltam neki boldogan, mert tudomásomra jutott végre, hogy itthon vagyok és pihenhetek.
-Hol voltál?- ordított rám hirtelen, amitől meg is rettentem kicsit, hiszen sose volt még ilyen.-Kié ez a kocsi? Hol a tied?- ordibált mire kiszállt a kocsiból Jimmy és rám nézett.
-Szivem elég, késő van ne ordíts, csak dolgoztam, tudod.-próbáltam nyugtatgatni, de el kapta a karom és el kezdett a kocsi fel vonszolni.-Engedj el ez már fáj.
-Lefeküdtél vele? Jó volt?-kérdezte ahogy a kocsihoz értünk Jimmyt.
-Hé haver, nyugi, nem volt semmi, csak elhoztuk, mert már nem vezethet.-mondta nyugodtan Jimmy, nehogy eldurvuljon a helyzet.
-Ne nyugtatgass mikor úgy hozod el a csajomat, hogy előtte kitudja hányszor felpróbáltad.-ordított tovább majd félre lökött és el estem. Erre már Zacky és Brian is kipattant a kocsiból. Próbálták neki elmagyarázni, de lehetetlenség volt.-Van még valaki a kocsiban? Vagy csak nektek szólt a buli?
Hirtelen mintha kezdene csillapodni elfordult a fiúktól és rám nézett. Furcsa volt a tekintete, még nem láttam ilyennek, nem tudom mi történhetett.Igyekeztem fel kelni a földről, de a bokám nem engedett, és szép lassan Dan odaért hozzám.
-Segítsek?-nyújtotta felém a kezét mire megkönnyebbültem, hogy végre nyugis, és felé nyújtottam a kezem, mire megfogta félig felhúzott aztán lekevert egy akkora pofont, hogy visszazuhantam a földre. Még magamnál voltam teljesen és hallottam mit mond.
-Jó volt négyesben? Élvezted?-ordított ismét, de Jimmy nem hagyta hogy folytassa, egyből neki esett, Zacky meg rohant hozzám.
-Jól vagy? Magadnál vagy?- kérdezgette, de nem tudtam válaszolni sem, csak bólógattam.- Gyere beraklak a kocsiba, nem lesz baj, kórházba megyünk.-nyugtatgatott de láttam közben, hogy Jimmy és Brian próbálják Dan-t leállítani, aki felénk indult volna, ordibálva hogy nem vihetnek el, mert az övé vagyok. Zacky beültetett a kocsiba, bekötött és becsukta az ajtót majd gyorsan sietett a többiekhez. Az üvegen kinézve láttam, hogy Jimmy orra vérzik, így Zacky elindította őt is a kocsihoz, meg Briant hogy indítsa az autót. Dan egy pillanatra megtorpant, Zack mondhatott neki valamit, ami miatt abbahagyta az örjöngést, majd elindult a házba. Zacky felénk sietett bepattant a kocsiba és már mentünk is. Hallottam a hangjukat, hogy beszélnek, de valahogy nem értettem mit, az arcom, a fejem sajgott, a lábam lüktetett és a jobb könyököm mintha szétzúzták volna. Ahogy a kocsiban végig néztem láttam Jimmy szüntelenül vérző orrát, Brian monoklis és feldagadt arcát és hogy már 4 óra. Fél óra múlva Zacky a karjaiban cipelt be a kórház ajtaján a sürgősségire, Brian meg mögöttünk Jimmyt támogatta.Sajnos többen is voltak, így várnunk kellett vagy félórát mire odajött egy ápoló és mindannyiunkat elkísért egy vizsgálóba. Először Jimmy orrát vizsgálták, el állították a vérzést, lekezelték, adtak neki fájdalom csillapítót, és közölték hogy betört az orra. A következő Brian volt, ő is kapott fájdalom csillapítót, és jeget, mondván csak zúzódás, engem meg eltoltak röntgenre. 10 perc alatt végeztünk és visszavittek a többiekhez. Zacky épp telefonált talán Suzyval, csak foszlányokat hallottam, minden elég tompa volt még.
-Jó gyertek, siessetek, nem tudok haza vinni senkit Brian nem vezethet....-aztán betoppant az orvos és gyorsan letette a telefont és ránézett az ápolóra aki éppen Jimmy orrára tett valami rögzítő tapaszt, nehogy elmozduljanak a csontjai. A doki felém lépett és elkezdett beszélni, majd az arcomhoz nyúlt és hirtelen hatalmas fájdalom áradt szét az arcomban, egy reccsenés és a sikításom hallatszott. De ahogy elvette a kezét pár perc múlva enyhült a fájdalom, és megszűnt a zúgás...hallottam megint minden kis neszt rendesen így felé fordítottam a fejem, de intett hogy ne szólaljak meg.
-Szóval, most már hall ugye? Csak bólintson! Helyes. -mosolygott kis szünetet tartott majd folytatta- Tehát a bokája szerencsére csak megrándult, pár nap és kutya baja, viszont a könyöke eltört, szerencsére műteni nem kell, de mindenképp be kell gipszelnünk, és ami azt illeti az állkapcsa eltört, az egyik ilyen törött rész elmozdult, ezért hallott tompán, ezt most elintéztük, helyre raktam az imént, de napokig nem beszélhet hacsak nem szeretné hogy műtsük és összedrótozzuk mert akkor valamennyire fog tudni beszélni.-Ahogy meghallottam amiket mondott elképedtem teljesen de elkezdtem rázni a fejem, hogy nem akarok műtétet, mielőtt folytatni tudta volna a mondandóját nyílt a vizsgáló ajtaja és nagy robajjal Suzy, Syn és Matt toppant be. Ahogy megláttak minket elképedtek, és nem tudták kire nézzenek, aztán láttam ahogy Syn csak engem bámul. Kicsit megijedtem, hiszen biztos emlékszik mi történt és most csak megvédeni se tudom magam,se fizikailag se szóban.
-Jó reggelt! Maguk hozzátartozók?-kérdezte a doki mire bólintottak mind, így az orvos egy mosollyal jelezte, hogy majd visszajön később beszélni.
Suzy rohant Brianhez Synnel együtt, aztán hogy látta nem vészes, ment Jimmyhez és Zackhez én meg csak ültem a kerekes szék mellett az ágyon és figyeltem őket.
Jimmy már nevetett, Zacky a bunyót részletezte aztán mindenki hirtelen rám nézett. Matt megállt mellettem és elkezdte feltérképezni az arcomat, ami valószínűleg már szép kékes lehetett és duzzadt, mert nagyon csóválta a fejét. Syn is közeledett Jimmyvel és Zackyvel.
-Ez mind a te hibád!-Szólalt meg váratlanul és mindenkinek leesett az álla, ahogy látták hogy hozzám beszél. Én nem bírtam, így lesütöttem a fejem és csak bámultam magam elé, tulajdonképpen még fel se fogtam, hogy a férfi akihez hozzá akartam menni, megvert engem és a barátaimat bántotta.- Megverték miattad apámat és a legjobb barátom.-emelte fel a hangját, de meglepettségére be állt közénk az apja.
-Fiam azonnal állítsd le magad! Mit képzelsz te magadról? Kicsit bekékült a fejem na és? Jimmynek eltört az orra, de ha jól emlékszem legutóbb te törted be neki!-förmedt rá, úgy hogy Syn teljesen ledöbbent, a srácok meg csak néztek rájuk hogy mi van, közben Suzy lassan odaoldalazott hozzám.
-Jól vagy kicsim?-kérdezte és megsimogatta a hátam, mire könnyes lett a szemem és elkezdtem sírni, jelezvén, hogy egyáltalán nem!-Ssssh- csitított mire mind a négy férfi felfigyelt és ránk néztek. Elhallgattak és szánva néztek rám, majd hallottam ahogy Jimmy kezd el beszélni.
-Csak haza vittük miután utolértük az utcátokban. Apád felajánlotta el visz minket kocsival, mert mi ittunk és nem akarta, hogy így vezessünk. Először Rockyhoz mentünk de ahogy kiszállt a pasija bekattant és mint egy állat neki esett...- elmesélte mi történt addig míg kiszáltak a kocsiból és én elestem. Hallva a történteket egyre jobban potyogtak a könnyeim.- Ellökte, ordibált, majd megütötte és a földre zuhant, ekkor kezdtünk verekedni, aztán Zacky állította le az egésze. -fejezte be végül Jimmy, és ahogy mind végig hallgattuk, mindenki ledermedt. Körbe néztem és láttam a sajnáló, dühös tekinteteket. Majd Megakadt a szemem Syn arcán, aki nagyon feszült lett, az arca megfeszült teljesen.
-Ne haragudj, én nem tudtam mi történt veled, csak lesokkoltam hogy kórházba kellett jönni,...utálom ezt a helyet.-bökte ki végül mire Zacky a vállára tette a kezét, jelezve hogy végre jó fej volt. És meg is jelent az arcukon egy halvány mosoly. -És bocsi hogy paraszt voltam, kicsit el szállt velem a ló a turné során. Remélem nincs harag, mondta és nyújtotta a jobb kezét békejobbként, de én hiába akartam megmozdítani az enyémet nem ment.
-Öhmm, haver, eltört a karja, vagyis a könyöke. És csak bólogatni tud mert az arca is tropa, nem beszélhet, meg talán nem is tud.-magyarázta Zacky, mire megint mindenki elképedve sajnálkozva nézett rám.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése