2013. szeptember 11., szerda

Life is just a game 8.

Heidi:

-Ú Zacky mit mondtál neki? Hátha bejön Heidinél is!-szólalt meg Brian, mire felé fordultam, már kajánul vigyorgott.
-Sajnos nem vagyok olyan könnyen kapható.-vontam meg a vállam, de Brian csak  tovább vigyorgott.
-Fogadunk, hogy  eltudom érni?-kérdezte és az ajkába harapott. Elmosolyodtam,pedig nem akartam, isten ments, hogy megint hónapokig hülyítsen.
-Köszi,szivi de inkább meghagylak Michellenek!-kacsintottam rá és a többiek felé fordultam!
-Igyunk! Ünnepeljünk!-kérlelte őket Skye, mire persze mind bólintottak, csak nekem nem jött még meg a kedvem velük lógni. Bár Michelle és Leana nincs itt, igaz Jimmy sincs....úgy tűnik nem hitt nekem!
-Benne vagyunk!-indult el Zacky Skyeba és Genaba karolva. Én kullogtam utánuk és utánam a többiek.
-Heidi beszéljünk!-fogta meg a karom Brian és félre húzott. Kapkodni kezdtem a levegőt, és éreztem hogy gyorsabban ver a szívem.-Sajnálom a történteket! És én hiszek neked!
-Mi van? Nem érdekel, hogy hisztek e nekem, én tudom mi történt, és a sebhelyek is a karomon. Sajnálnod meg nem neked kéne, csak nekem, hogy hagytam hogy ez történhessen...
-De miattunk akartál Tommyhoz ...
-Nem!
-Tudom mi volt köztünk! Akkor nem vettem észre!-bezsélt és közelebb lépett minden egyes szónál. A hátammal már a falat éreztem és hogy milyen hideg.-Michellenek és magamnak se ismertem be!
-Csak szex volt, semmi több! Ebben egyeztünk meg akkor!-ahogy ezt kimondtam hozzám simult és a szája szinte súrolta az enyémet.
-Lehetne megint és meglátjuk mi lesz belőle!-suttogta. Kirázott a hideg és teljesen megborzongtam, de szerencsére hamar észbe kaptam és eltoltam magamtól.
-Megváltoztam és neked még mindig ott van Michelle! És én már nem vagyok éjszakás kaland!-sétáltam el mellette és közben csak azon járt az eszem, hogy basszus, sikerült...kimondtam, ellen álltam, már csak ne essek hasra előtte....

Skye:

-Örülök nektek srácok, hogy eljöttetek megnézni minket!
-Jók voltatok!-bólogatott Valary! -És elnézést kérek a múltkori miatt, Mich és Leana néha túlzásba esnek...
-Semmi baj, tudod megszoktuk már!-mosolyogva legyintettem, de azért jól esett, hogy bocsánatot kért!
-És neked tényleg van egy kisbabád?-kérdezte Gena, mosolyogva Zacky mellet.
-Igen, bár már nem is olyan kicsi! Mindjárt 5 éves lesz, most múlt 4 és fél.-mondtam és kényszeresen a többiekre néztem.
-Tehát akkor már terhes voltál mikor elmentetek?-kérdezte Val mire bólintottam.
-3 hónapos terhes voltam kb, mikor elmentünk.
-Érdekes!-ráncolta a szemét.-Matt mi nem akkor tartottunk egy pár hetes szünetet? Nem akkor feküdtetek le?-kérdezte Mattet mire én kiköptem a piámat meglepettségemben, hogy egyáltalán tud róla.
-Elmondtam!-vigyorgott kínosan.-De ez most miért fontos, hogy itt felhozd?-kérdezte mire Valary úgy nézett rá, hogy már mindenki tudta mire akar kilyukadni.-Jaa!-csapott a fejére majd ijedten meredt rám.-Tényleeeg?-kérdezte én meg éreztem, hogy vörösödik a fejem.
-Matt ami...
-Ne kertelj! Az én fiam?-kérdezte, de nem bírtam válaszolni, nem tudtam, ez az igazság, nem vagyok benen biztos hogy Matt az apja, de örülnék neki ha ő lenne.-Bass*us!-lehajtotta a fejét a karjára és csak bámult lefelé!
-Ezért jöttetek vissza?Gyerektartás kell?-pattant fel Valary.-Tudom hogy a kisfiad nem tehet semmiről, de nem mi fogjuk eltartani...
-Val én nem! Eddig is megvoltam minden támogatás nélkül, a zene miatt jöttünk ide vissza!
-Tudod ki fogja ezt bevenni?-kezdett ki kellni magából, de nem volt erőm vitatkozni csak Mattet néztem.Lassan felemelte a fejét és rámnézett.


 -Skye, Val hagyjátok abba jó!?Elég volt! -sóhajtott és folytatta.-Mi ketten,... mikor mehetek át? Szeretnék megint találkozni Aleckel és megbeszélni ezt négyszemközt!-mondta de csak vörösebb lett a fejem mint egy kisgyereknek akit leszúrnak.. A többiek láttam hogy inkább csendben isszák a piát, nagyon nem is néznek ránk...Kínos!
-A turnéra is el kell hoznod! Meg kell ismernem!-mondta határozottam mire Zacky és Johnny már vigyorogtak én meg sokkolódtam!-De ezt megbeszéljük? Akkor mikor Holnapután pénteken? Jó?-olyan határozott volt és talpra esett hogy nem is tudtam felfogni. Ez lett belőle? Komoly férfi. Én meg tönkreteszek körülötte mindent!


2 megjegyzés :

  1. AAAAAAAAAAAAAA..... o_o
    Pörögnek az események, végre beindul! :D :D
    Brian... Tipikus... Nem is tudom elképzelni máshogy! :D
    Valary kiborulását totálisan megértem, de.... Azért szerintem higgadtabban is el lehetett volna intézni.
    Most már az izgat, kié Alec!!!!!!!!
    Siessetek!!!!!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
  2. :D Brian már csak ilyen, vagy hát a legtöbben ilyennek képzeljük :D Jó hetünk volt úgyhogy szombaton jön a kövi rész aztán majd vasárnap is :D

    VálaszTörlés