2015. február 18., szerda

Work Hard, Play Hard bevezetés

Szia mindenki! Kikerült az új fic oldala és ím egy kis bevezető. Igyekszem hozni a többi frisst is, és így azt hiszem elárulhatom azt is, hogy a Life is just a game még a héten véget ér :( Jó olvasást, várok minden jellegű hangvételű visszajelzést :) !!!

Jenny:

-Igen Anyu már mindjárt ott vagyok!
-Jó, de egyből gyertek haza apáddal, már készen van a szülinapi ebéd!
-Anya, nyugi!Most leteszem, mert nem akarok veszekedni, de szeretlek szia!-fújtam le egy levegővel és gyorsan leraktam, hogy letudjak parkolni a sport pálya mellett. Ahogy kiszálltam meg is láttam aput a srácok között. Intettem és el is indultam felé.Már közel jártam mikor meghallottam a szokásos dumáját.
-Hé ide nézz rám mindenki, Ő ott a lányom és ha bármelyikőtök is rá néz az egész csapat baseballütőjét találja az alsófelében. Világos?!-nevetve értem oda, de egyik kissrác se mert rám nézni.
-Feltétlenül szükség volt erre?-kérdeztem mire csak megpuszilt.-Segítsek összepakolni?
-Nem kicsim, hozom a kabátomat és mehetünk!-azzal elindult a padok felé, a csapata meg az öltözőkhöz.
-Élvezed hogy félnek tőled, igaz?-kérdeztem,de semmi válasz.-Apa? Hé, hallod, amit...-ahogy megfordultam, láttam hogy összeesett és ott fekszik a földön. -Jézusom, APU!-szaladtam mellé-Apu hallasz?-kérdezgettem rázogattam de nem volt magánál, hívtam a mentőket és amíg kiértek próbáltam neki segíteni.

Brian:

-Hé hallottátok? Meghalt a gimis tesitanárunk!
-Mi? Stone eddző?-pattant ki Zacky szeme.
-Igen, egy hete. Most hétvégén lesz egy meccs és utána megemlékezés.
-El kéne mennünk!-szólt Matt.
-Én elmegyek, imádtam, miatta szerettem meg a baseballt.
-Zacky nem inkább a lánya miatt?-nevetett Matt.
-Ú, tényleg, jó bőr volt. -mosolyodtam el, ahogy eszembe jutottak az emlékek.
-Mi ez a fej? Senki nem érhetett hozzá, Stone eddző minden pasit puskával kergetett el tőle.
-Azt csak hiszed, én hozzá értem, mindenhol!-vigyorodtam el és kacsintottam mire Zacky elképedt Matt meg csak röhögött.
-Ez komoly? Végig tetszett de egy szót nem mertem vele beszélni.-nevetett már Zack is.-Nem hiszem el hogy te meg megfektetted.
-Ó még jó sokan, egy kis ribanc volt.-morgott Matt.
-Á, szóval neked nem ment!-húztam kimagam elégedetten.-Amúgy nem volt ribanc, viszont ő tényleg egy trófea, talán ha gimi alatt 4 srác volt akivel lefeküdt, és egy én voltam.
-Na jó fogd már be!-vágott hozzám egy palack vizet Zack.-Én megyek, ti jöttök?

Zack:

-Basszus a Dodgers játékosait is edzette?Jó meccs lesz ez.
-Itt van a lánya?
-Syn, mi is lesz Michellel?
-Csak tudni akarom, hogy emlékszik-e rám.
-Barom!
-Hoztunk kaját!-jött Matt és Johnny popcornnal és hotdogokkal.
-Kedves vendégek, nézők, játékosok. Mint tudjátok a mi kedves Stone eddzőbánk egy hete szívroham miatt elhunyt. A meccs az ő tiszteletére szól, így utána mindenkit aki szeretné leróni a tiszteletét a lánya és felesége szívesen látnak, a cím a jegyek hátulján található.Most pedig minek is örülne a legjobban? A kezdődobást a lánya végzi, Jenny Stone, az eddzőbá legféltettebb és legkedvesebb baseball játékosa.
-Köszönöm! Jenny vagyok, valószínűleg már sokotokkal találkoztunk, hacsak apukám nem fenyített titeket is...-elnevette magát.Ugyanolyan gyönyörű mint volt. -Bárki aki szeretne elbúcsúzni az édesapámtól az megteheti a meccs után. Apám nagyon szerette ezt a sportot a mindene volt és hát sokszor mondta, hogy ő a pályára született, sajnos vagy talán az ő számára ez dicsőség, de a pályán is halt meg.Köszönöm szépen mindenkinek aki eljött, jó érzés, hogy ennyien szerették.-már hallattszott a hangján hogy remeg és elérzékenyült, de tartotta magát és elkezdődött a meccs.

2 megjegyzés :

  1. Szia :)
    Istenem, ez már most nagyon tetszik, nagyon várom már a folytatást *-*
    És egy kis jótanács, de nem sértésként: lehetnének részletesebbek a leírások, így jobban át jönnének az érzések és jobban bele tudja élni magát az olvasó :)
    Puszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, dehogy veszem sértésnek :) Sőőt, örülök, hogy szóltál, igyekezni fogok részletesebben írni, köszönöm, hogy írtál és nagyon remélem, hogy a későbbiekben is tetszeni fog... ;)
      Pusz

      Törlés