2015. február 24., kedd

Nobody's perfect 3.4.

Reggel ahogy felébredtem egyből kimásztam az ágyból és elindultam körbe a srácok között, hogy mindenki jól van-e.Brian és Jimmy nagyban horkoltak, de Zacky sehol sem volt.De túl sokat nem kellett keresni, mert a fürdőből jövő horkolás elárulta. A wc mellett ült.Elaludt.Odamentem lehúztam a wc-t, de még arra sem kelt fel.Elindulltam lefelé, de még a lépcsőn is idegen emberek aludtak.Ahogy körbenéztem elborzadtam, valahogy ez a része nem hiányozott a srácokkal való egyöttélésnek. Minedenhol  a földön kaja, pia, mocsok, emberek, borzasztó szagok...Elfintorodtam és még mielőtt én is rosszul lettem volna kinyitottam í bejárati ajtót hogy jöjjön be friss levegő.Egy két embert megböktem a lábammal de nem reagáltak, aztán eszembe jutott valami.Kimentem a kertbe és rákötöttem a slagot a csapra kinyitottam a vizet és visszamentem a házba.
-Akkor aki nem velem lakik most húzzon a francba!-mondtam, egykét ember felemelte a fejé és bámultak rám bambán de nem mozdult meg senki.Káromkodtam egyet magamba aztán megnyitottam a slagot és levizeztem az embereket a hideg vizzel. Sikoltozva, ordibálva keltek fel, káromkodtak de én csak tartottam a slagot és integettem.
-Liz, Lizzy mit csinálsz?-jött le Brian.
-Kipucolom az embereket!-morcosan nézett körbe, hogy 5 perc alatt eltűnt mindenki. Elzártam a vizet aztán elismerően bólintott.
-Eddig ez vagy délig tartott.
-De már itthon vagyok!-kacsintottam és visszavittem a slagot a kertbe.-A takarítás a ti dolgokot mennem kell dolgozni.
-Liz várj!
-Igen?
-Ez mi?-nyúlt a combomhoz és egy heget simított végig.
-Csak egy heg.-vontam meg a vállam, de nem engedett fel a lépcsőn.
-De ez új.
-Nem, régi.-furcsán nézett rám.
-Hogy szerezted? Nem emlékszem, hogy láttam volna.
-Brian hányszor láttál nadrág nélkül?-kérdeztem mire összehúzta a szemeit.-Na pont ezért nem láttad.Kiskoromban mikor apu vadászkéseivel játszottam, az egyik valahogy belém állt, nem emlékszem.De kérdezd meg Mattet, ez régi seb.-ahogy említettem Mattet elfintorodott és felengedett.Besiettem a szobémba, Matt az esti pózban feküdt még mindig és horkolt tovább, gyorsan felkaptam egy nadrágot a fegyverövet felcsatoltam egy felsőt, a blézeremet és indultam volna ki.
-De a strandon se tűnt fel soha...-jött Brian a szobámba és ahogy meglátta Mattet megtorpant az ajtóban.
-Ne aggódj, úgyalszik, ahogy tegnap este kidőlt, nem volt semmi.-mondtam egyből aztán válaszoltam és együtt indultunk ki a szobámból.-Lehet sose a lábamat figyelted, nem?
-Meglehet hogy a melled és a feneked izgalmasabb volt.-mosolyodott el és rám nézett.
-Kitakarítotok?-kérdeztem mire bólintott.Adtam egy puszit az arcára és elindultam a munkába.Mivel még új voltam egész nap mászkáltam terepen. Egyik szemtanútól a másikig, vissza a helyszínre, de élveztem, mégha csak megfigyelő voltam is.Még este vissza kellett mennem az irodába az örsre elintézni egy kis papírmunkát,de hirtelen karon fogtak.
-Liz!
-Zacky! Mit keresel itt?
-Behozták Brian öccsét, próbáljuk kivinni, de nem engedik el Briannel, csak ha bejön érte az apjuk vagy az anyja.
-Mi van? Mi történt?-kérdeztem és elindultam Zackyvel a kihallgatók irányába.
-Ártatlan nem csinált semmit, csak a hülye haverjai ott hagyták mikor betörtek valami hapsihoz.
-Zack, ha ott volt, hogy lehetne ártatlan?-kérdeztem, de erre nem válaszolt. Aztán megláttam Brian is a folyosón.
-Mi ez az egész?-kérdeztem tőle.
-Ő csak a kocsiban ült, nem csinált semmit.
-Ha ártatlan miért nem szólsz apádnak?
-Mert múlthónapban nem volt a toppon és apám azt mondta az volt az utolsó, hogy kihúzta a bajból, aztán mehet ahova akar.
-Miért mi volt akkor?-kérdeztem de csak megrázta a fejét.
-Tudsz segíteni?
-Mi? Nem!-tiltakoztam egyből.-De utána nézhetek, hogy hogy áll az ügy.-mondtam és elindultam az irodába.Megnéztem a mappákat, aktákat aztán meg is találtam. Hozzánk tartozott az ügy, de kilátástalannak tűnt a helyzet.
-Brian nem segíthetek, ahova betörtek a haverjai  az a polgármester háza.-ahogy ezt kimondtam Zack és Syn is elképedtek és káromkodni kezdtek.
-Dehát ő..
-Brian bűnrészes, mert ő vitte oda őket.Sajnálom.-mondtam viszont nagyon megsajnáltam láttam a csalódottságát.
-Van ügyvédetek?-megrázta a fejét.-Fel kéne hívnod apádat, vagy anyukátokat.Beszéljek az öcséddel vagy te tudtál vele beszélni?
-Nem, nem engedtek behozzá, azt mondták még ki kell hallgatni meg felvenni valami...
-Jó, várj itt.-mondtam és megkerestem a főnökömet.Megbeszéltem vele, hogy hadd menjek be a kihallgatáshoz, és könnyen bele is ment.
-Ismeri az ügyet?
-Igen sajnos, a bátyja a lakótársam, hallottam mi történt.
-A fiút ismeri?
-Nem, sosem találkoztunk.-mondtam még ha nem is volt igaz, ismertem Brentet, de nem mondhattam el.
-Rendben, akkor legyen nincs akadája, szóljon a báytjának hogy megkezdődik a kihallgatás, és ha akarnak még most hívhatnak ügyvédet, mi meg értesítjük a szülőket.-mondta így mentem is, szaladtam végig a folyóson, hogy visszaérjek Brianhez.
-Figyelj bemehetek hozzá, tudok majd vele beszélni, de felhívják a szüleiteket. Jobb lenne ha előttük te telefonálnál.-mondtam majd megöleltem Briant. Láttam rajta, hogy mennyire ideges és egyre jobban sajnáltam, és lettem ideges én is.
-Üdv Mr. Haner, hány éves is?-kérdeztem ahogy beléptünk a kihallgatóba, így próbálván jelezni Brentnek, hogy "nem ismerem".
-19.
-Tudja miért van itt?-kérdezte a főnök de Brent csak engem nézett.
-Mert ültem a kocsimban?
-Ne viccelődjön!-szóltam rá és láttam rajta hogy vette az adást.
-Bűnrészes egy betörésnél. Tisztában volt vele, hogy hova akartak betörni?-Megrázta a fejét, láttam, hogy megijedt.Kinyitottam a mappát ami a kezemben volt, a barátai fényképeivel mintha bele akarnám ásni magam az ügybe.
-Gibson kijönnél kicsit?-szólt be az egyik munkatársunk a főnök meg rám nézett és ki is ment. Én gyorsan kitéptem egy lapot a mappában lévő jegyzettömbből és írtam egy üzenetet Brentnek, mivel biztosan figyeltek minket az üvegen keresztül. Így viszont, hogy én háttal ültem nem láthattak semmit.
"Nem tudják, hogy ismerlek, segíthetek, ha elkezdesz sértegetni vagy beszólogatni"
Ahogy elolvasta bólintott én meg a zsebembe gyűrtem a kis papírt.
-Mr. Haner megjött a kirendelt ügyvéd.-kísérte be a főnök én meg bíztattam Brentet néhány pillantással, hogy gyerünk.
-Ideje, legalább ez a kirakat zsaru lelép.-Elfintorodva ránéztem, nem sok kellett hogy ne röhögjem el magam, ez nagyon gyenge volt.
-Még jövök.-szóltam neki és felálltam az asztaltól direkt lassan szedve össze a papírokat, hátha még eszébe jut valami.
-Várjon csak, nem maga az akinek lelépett az apja mert maga otthagyta a tűzben az anyját?-kérdezte mire felkaptam a fejem és Brentre néztem, ő csak vigyorgott.
-Fejezze be, ne szóljon egy szót se.-csitította le az ügyvéd.
-Ehhez semmi közöd.-mondtam és bár tudtam hogy azt teszi amit mondtam, de komolyan gondoltam.
-Szóval így volt?Ott hagyta a tűzben meghalni?-kérdezte újra, elejtettem a mappát és az asztal mellé léptem, hogy közelebbről nézhessek le Brentre.
-Túl messzire mentél.-morogtam és behúztam neki egyet.
-LOCKE KIFELÉ!-ordított rám a főnök, Brent félve pillantott felém, az ügyvédje meg felpattant.
-Ez rendőri túlkapás, így az ügyfelemmel szemben támasztott vádat ejteniük kell.
-LOCKE INDULJON!-kimentem, a folyosón állt csendben aggódva Zacky és Brian.-Hogy a francba képzelte ezt?Most el kell engednünk.
-Hallotta miket mondott nekem.
-Nem érdekel, ez a módszerük. Felfüggesztem egy hétre, gondolkodjon. Jobbnak hittem ennél. Ha visszajött pedig keresse fel a pszichológust, megértette?!
-Igen főnök.-mondtam és elsétált ott hagyva. Mire megfordultam az ügyvéd elégedetten sétált ki a kihallgatóból.
-Liz mi volt ez?-jöttek oda a srácok.
-Sokkal tartozol nekem.Összeszedem a cuccom és megyek haza, addig vidd el az öcsédet mert nem csak megjátszottam hogy behúztam neki.
Kiskitérővel mentem haza, megálltam egy kis kínai étteremnél és vettem magamnak kaját aztán mentem tovább.
Ahogy beléptem az ajtón a fiúkat hallottam.
-Sziasztok!-köszöntem. Kimentem a konyhába egy villárt és indultam be a fiúkhoz a nappaliba. Aztán megláttam, hogy Brent is ott ül a fiúkkal.
-Liz bocsánatot akartam kérni.Nem tudtam mit mondhatnék.
-Ha azt mondják hogy szólj be, talán valami olyat hogy kurva, vagy ribanc...-mondtam és lehuppantam egy fotelbe.
-Ne haragudj!
-Liz én meg köszönöm.
-Sokkal jöttök nekem, egy hétre felfüggesztettek, hogy te kikerülhess.De figyelmeztetlek nincs több szivesség és ha még egyszer ilyennel akarsz beszólni hagylak a börtönben rohadni.-mondtam de a fiúk csak nevettek.-Komolyan mondtam!-hiába szabadkoztam Brian odajött hozzám és megölelt.
-Imádlak Lizzy, nagyon köszönöm!-suttogta és ez nagyon jól esett.Hiányzott hogy ilyen közeli és jó barátok vegyenek körül.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése