2014. július 24., csütörtök

Life is just a game 58.

Na a Nobody's perfect friss holnap fog jönni, de remélem azért ennek is örültök kicsit. :) vagy inkább nagyon! Tudom rövid, de még Skye a téma, és úgygondolom a lelkizősebb kisit komolyabb hangvételből így elég ennyi...Na jó olvasást! :)

Skye:

Na már egy hete itt vagyok, Walkerrel összezárva. Se telefonom, se netem, nem beszélhettem Mattel, Heidivel, nem tudom mi van Aleckkel és ez egyre jobban kiborít. Nem tudom mit akart elérni, de egy biztos én már haza akarok menni.
-Jó reggelt!-köszönt ahogy csatlakozott hozzám a reggelinél.
-Mikor megyünk haza?-kérdeztem köszönés és köntörfalazás nélkül.
-Miért? Van még időnk!
-Otthon akarok lenni, a saját ágyamban aludni,a házamban ébredni enni.
-Ennyi?-kérdezte nem törődöm hangon rám se nézve és ettől kezdtem magam felhergelni.
-Mi az hogy ennyi?! A családomat akarom mit nehéz ezen felfogni?-kérdeztem kicsit fennhangon de így már rám nézett. Láttam a szemén hogy valamivel sikerült felkeltenem az érdeklődését.
-A családodat? És mégis miért?-kérdezte mire kínomban már elnevettem magam.
-Mert szeretEm őket?MERT ANYA VAGYOK ÉS OTTHON VAN A FIAM? MIT VÁRSZ TŐLEM? -fakadtam a végére sírva, de az őr arcán semmit nem láttam és nem azért mert könnyes volt a szemem. Átölelt, megnyugtatott, bár én még ígyis dühösnek éreztem magam, hogy nem enged haza, hogy még csak meg sem hatja hogy sírok, szenvedek. De aztán ahogy elengedett mélyen a szemembe nézett, és megszólalt.
-Ez már majdnem az, amire szükségünk van, hogy haza mehess. -Értetlenül álltam és csak pislogni tudtam, nem értettem, hogy mit akart ezzel pontosan.
-Még pár nap Skye, de ígérem hogy ha haza megyünk mindennél jobban fogod értékelni azt amid van, és sosem fogod elfelejteni hogy milyen érzés az hogy ők melletted vannak.-aztán ahogy befejzte a mondatot csak úgy ott hagyott. Egész nap a szobámban vagy a nappalibban szenvedtem, semmi programot nem szervezett, hiába vitt eddig minden nap vaalami abszurd helyre vagy eseményre... Most egyedül hagyott a gondolataimmal, mióta itt vagyunk most előszőr , de nem tudom mit akart ezzel elérni, ha azt hogy jobban érezzem magam, hát nem sikerült... csak rosszabb lett!



1 megjegyzés :

  1. Tyűűűha....
    A többit és a Sex on the Beach-et holnap pótolom (az utóbbiból már elolvastam pár fejezetet :) )
    Walker rafkós, viszont tetszik ez az ötlet. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
    Skye kiborulás totálisan megérthető és mondhatni pozitív! :)
    Az, pedig hogy egyedül hagyja a gondolataival egy nagyon jó "ötlet" :) :D
    Holnap írok a többihez, sajnálom hogy csak eddig jutottam el. :/ ^^

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés