2014. július 23., szerda

Sex on the beach 3. fejezet

Sziasztok! Tudom rég hoztam már részt de jó hírem van számotokra, nyaralni voltam és ugyan nem"publikáltam" mert nem volt netem sokat ötleteltem és írogattam, szóval hiretelnjében megfognak nőni az új részek ;)

Audrey:

-Jézusom Ava, hagyd már! Bulizzunk!
-NEM!-ordította le a fejem.-Ezt jól kell csinálnom, már csak egy szálloda kell és kész vagyok a turnéval, muszáj!
-Én ezt értem, de már teljesen zombi vagy. Hogy is 3 napja kaptad meg ezt a melót? És még csak tegnap találkoztatok rendesen.
-Te ezt nem érted, muszáj őket jobb színben feltüntetnem, különben végem!-borult a laptopjára a fülén a telefonnal.
-Jó én ezt nem bírom nézni!-hagytam ott szenvedni, magamhoz kaptam a táskám és elindultam a boltba egy kis piát venni. Muszáj kiütnöm, hogy legalább pihenjen valamennyit. Ahogy a boltba értem megláttam Ava bandájának az egyik tagját és hirtelen remek ötletem támadt.
-Héééé, sziaaaaaaaa!-ugrottam a srác elé aki pár perc zavartság után mosolyogva mért végig.
-Szia!-köszönt.-Csak nem rajongó?-kérdezte már önelégült képpel, mire nevetni kezdtem.
-Bocsi, de nem! Az a helyzet, hogy a barátnőm az új menedzseretek és azt hiszem örülne, ha átjönnétek ma hozzánk iszogatni kicsit!-mondtam és meglobogtattam előtte a kosarat amiben már volt 2 üveg vodka.
-Tényleg? Ava a barátnőd?-bólintottam mire nagyobb vigyor lett az arcán.-Amúgy Jimmy vagyok!-nyújtotta a kezét.-Hova is kéne mennünk?-kérdezte, mire engem elfogott valami hatalmas boldogság,némi gonoszsággal vegyítve, mivel tudom Ava nem fog örülni....

Ava:

-Természetesen, amennyiben bármilyen kár eset történne, azt megtérítjük, bőven kárpótoljuk magukat, de biztosíthatom róla, hogy nem lesz gond. Igen, de ezt nem ígérhetem meg, de higgye el nekem, ez az együttes egy befutott, szeretett csapat, nem lesz semmi gond!-nem is értem, hogy mondhatok ilyet, mikor róluk beszélek, hiszen tudom, hogy gond lesz! De végre valaki belement, hogy fogadja őket 2 éjszakára. Ahogy letettem a telefont felsóhajtottam és eldőltem, kifeküdtem a padlón.
-MEGCSINÁLTAM! -ordítottam el magam és vártam, hogy Audrey megjelenjen, de semmi. Homlokráncolva körbenéztem, de Audrey sehol sem volt. Feltápászkodtam és tudván, hogy egyedül vagyok elkezdtem ledobálni a ruháimat ahogy a fürdő felé tartottam. Ahogy beértem megengedtem egy kád forró vizet, felcsatoltam a hajamat és bemásztam a kádba. Végre, csend, nyugalom és egy kis pihenés, hát igen.... nem tartott sokáig.
-Avaaaaaaaaaaaaaaaaa, megjöttem!-ahogy meghallottam Audreyt felsóhajtottam.-Meglepim is vaaaaaaaaaan!
-Fürdőben vagyok!
-Am, ezt.... azt hiszem nem szeretnéd ott át venni.-válaszolt mire megráztam a fejem, vajon már megint milyen hülyeséget kell elviselnem?
-Jó, negyed óra és lent vagyok!-mondtam de erre már nem érkezett válasz. Kicsit áztattam még magam a forró vízben majd kiszálltam, átrobogtam a szobámba felvettem egy melegítőt és elindultam lefelé. Ahogy mentem le, hangokat hallottam, pasikat nevetni Audreyval beszélni... és mielőtt még beléptem volna a nappaliba ideges lettem.
-Audrey?-szóltam, és ahogy ott álltam az ajtóban megláttam Őket.-Mit műveltél?-kérdeztem a fogaim közt morogva.
-MEGLEPETÉÉÉÉÉS!-ordították a srácok vigyorogva Audrey pedig csak tapsolt örömében.
-Gyere ki velem! Most!-hangsólyoztam és elindultam a bejárati ajtó felé. Ahogy becsukta maga után az ajtót már neki is estem.-Mégis mit gondoltál? Hogy hozhattad ide őket? HM?! Ez a munkám és ha elcseszem nincs több lehetőségem, te meg csak szórakozol és itt vigyorogsz! UTÁLLAK!-mondtam de csak kuncogott.
-Előszöris, tudom, hogy imádsz, másrészről pedig, csak könnyebb lesz velük dolgozni, ha megismered őket.
-Nem, ez nem így megy! Küldd el őket!-mondtam neki határozottan de csak megrázta a fejét.
-Én biztos, hogy nem!
-Jó, akkor majd én!-mondtam és visszaindultam. Ahogy a kezemet a kilincsre raktam, kicsit megtántorodtam de vettem egy nagy levegőt.
-Fiúk sajnálom, hogy a hülye lakótársam ide cibált titeket, de sajnos ez most nem jön össze! Még dolgoznom kell és ez most nem fér bele az időmbe, szóval, köszi hogy eljöttetek, de nem lesz itt buli, sem iszogatás...-mondtam, és azt hittem kivált ez belőlük valami reakciót, de még csak meg sem lepődtek.
-Akkor majd máskor bepótoljuk!-állt fel Jimmy és ahogy ő elindult mentek utána a többiek is, mind intettek, köszöntek és pár perc alatt eltűntek. Én meg hirtelenjében azon kaptam magam, hogy sajnálom őket,és kurvára szemétnek érzem magam, így mielőtt még Audrey megérkezhetett volna, hogy elhordjon minden jó elrontójának, visszamentem a szobámba és folytattam a munkát...

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése