2014. július 11., péntek

Nobody's perfect 2.10

-Josh gyerünk! Segíts nekem!-kérleltem, ahogy próbáltam felállítani az ágyból, hogy kicsit mozogjon, de nem ment.-Jó nekem mindegy, akkor feküdj csak itt!-hagytam ott és átviharzottam az új szobámba, vagyis Matthez.
-Na mi az nem megy?-kérdezte vigyorogva, mire megráztam a fejem.-Nyugi, rá fog jönni, hogy muszáj! Addig meg itt vagyok én!-vigyorgott rám, de valahogy nem éreztem jobban magam. Haza hoztam hogy majd én segítek, de nem tudok....
-Matt, őszintén válaszolj, én rossz ember vagyok?
-Mi van? Liz hogy jut ilyen az eszedbe?
-Nem tudom, csak ahogy visszagondolok, sose voltak barátaim, és titeket is elmartalak magam mellől, Joshsal se ment, apu is itt hagyott és...
-Ne beszélj hülyeségeket, te vagy a legjobb ember akit ismerek! Ki más segítene világra egy gyereket a suliban?-nevette el magát, de valahogy engem nem győzött meg. Valami baj lehet velem, hiszen még Brian se szeret, bezzeg Matt...
-Most te is válaszolj nekem őszintén. Kavarsz valakivel?
-Nem, dehogy!
-Akkor mi akadálya kettőnknek?
-Az, hogy te nem kettőnket akarod, csak szexet.-mosolyodtam el kínomban, mert tudtam, hogy így van. -De ezt inkább hagyjuk, lehet nem is olyan jó ötlet, hogy a te szobádban alszom.
-Mi, nem ez nekem tök jó...
-Igen Matt, én is attól félek!-nevettem fel végre őszintén és elindultam a földszintre. Lent tvzett Jimmy, Brian és Zacky.
-Srácok aludhatok valamelyikőtöknél amíg Josh itt van.
-Mi van Mattel?-kérdezte vigyorogva Jimbo, de ahogy felvontam a szemöldököm és elhúztam a számat szerintem megértették.
-Kicsit ki van éhezve szegénykém-mondtam halkan mire felnevettek.
-Lizzykém, én most fűzők egy csajt és ha nem akarsz egy édes 3-ast...
-Jó Jimmy inkább hallgass!-toltam el magamtól nevetve és Zackyt bűvőltem.
-Aludj velem, engem nem zavarsz!-mondta viszont hamarabb Brian és hát hiába nem örültem neki a beszélgetésünk miatt, nem volt más választásom.
-Um, oké, köszi!-mondtam kicsit csalódottan és visszaindultam egy kis vízzel Josh-hoz.
-Na jó, Josh figyelj! Tudom, hogy szomjas vagy, itt van a víz.-mondtam neki és leültem az ajtóban a kezemben a vízzel.-Gyere ide érte!-néztem rá komolyan, de láttam az arcán, hogy megrémült.-Én várok!-mondtam és elővettem a mobilomat és elkezdtem rajta játszani.

Egy héttel később:

Ez az egy hét borzalmas volt, minden este Briannel aludni, érezni az illatát miközben tudom, hogy ő csak a legjobb barátom, vagyis ő azt hiszi. Joshsal viszont elég jól haladtam.
-Na jó gyere!
-Nem, Liz!
-Josh ne ellenkezz, gyere ide! Itt a vízed, itt a kaja, gyerünk!
-Én téged akarlak, egy csókot!
-Hát ahhoz is ide kell jönnöd!-mondtam neki reflexből, nem gondoltam, hogy tényleg ezért felpattan, de így volt. Láttam rajta mennyire erőlködik és azt is hogy fáj neki, de egész jól sétált felém a járógipszével, és a rossz térdével. Lassan odabicegett hozzám és megsimította az arcomat és egy nagyon pici, leheletnyi csókot adott, de így is elkaptam a fejem.-Na jó, akkor most vissza.-sóhajtottam és visszakísértem az ágyához és segítettem neki enni.
-Liz kérdezhetek?-bólintottam.-Miután visszajöttél lett valami köztetek?
-Kivel?
-Hát Mattel. Szeret téged!
-Nem nem volt semmi, és hát eléggé félreismerted. Nem szeret, csak...
-Liz vak vagy ha nem veszed észre, plusz az a levél.
-Nem te látod rosszul, de várj milyen levélről beszélsz?-kérdeztem értetlenül aztán felém nyújtotta a levelet amit még mikor elmentem az ágyon találtam és amit én azóta se bontottam ki mert megfeledkeztem róla valahogy.
-Te kibontottad úgy, hogy láttad én még hozzá sem nyúltam?-akadtam ki kicsit de kivettem a papírt a borítékból és olvasni kezdtem.Mire a végére értem borzalmasan éreztem magam, könnyesek lettek a szemeim és összeszorult a szivem. Ha mindezt korábban tudom, ha még akkor elolvasom ezt a levelet, nem mentem volna Joshsal, ...itt maradtam volna, és talán... Matt és én...együtt lennénk?
-Tényleg szeret és nem hiszem hogy ez most másképp lenne.-mondta Josh és visszagondolva, Matt mindig figyelt rám, Joshsal is segít, és Haleynél is mellettem volt és mikor apu elment és...HIrtelen azon kaptam magam hogy a levéllel a kezemben Matt és az án szobámat elválasztó ajtóban állok és Mattet figyelem.
-Lizzy jól vagy?
-Matt ezt, ...ezt te írtad?-tartottam fel a levelet mire az arca kicsit megkomolyodott, láttam hogy zavarba jött.
-Én, de az...
-És amiket leírtál, azok igazak?
-Számít ez most?!-kérdezte ingerülten és elfordult tőlem.
-Matt, számít! Akkor nem olvastam el ezt a levelet, de... ha tudom...
-Akkor mi? Azt mondtad neked semmit nem jelent, csak szex volt.-fordult újra felém és így sokkal jobban fájtak a szavai.
-Hazudtam, mert megijedtem!Sokkal, de tényleg sokkal több volt nekem.-ahogy ezt kimondtam a derekamnál fogva magához rántott és megcsókolt. Én a szabad kezemmel a tarkójánél megfogtam a nyakát ő pedig hirtelen a combom alá nyúlt és a csípőjére emelt.

2 megjegyzés :

  1. nemnemnem!!! csúny Matt, nem szabad, menj onnan!!!! Nem szabad elvenni azt ami (aki) a másé!! ezért büntiből mész a sarokba!!!
    p.s.: Nagyon jó lett! És nagyon örülök a sok új résznek! Az új kinézet is rohadt jól néz ki! Az előző is tetszett, de ez valahogy még jobban illik ide.*-* btw bocs a fenti kis kiakadásomért:D I'm a weirdo I don't deny it:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan nem kell bocsánatot kérned, aranyos volt :)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik az új kinézet, még nincs teljesen kész, kicsit még dolgozom rajta, a sok új rész meg ma is hozok frisseket ;)

      Törlés