2013. október 18., péntek

Life is just a game 17.

Skye:

-Mit gondolsz összeszedték magukat anniyra hogy játszanak?
-Brian biztos, nála ez nem az első eset.
-Ha Heidi nem én megöllek titeket!-puffogtam Mattnek, miközben az öltözőben vártuk a két hülyét, akiket úgy kellett a buszról lecipelni alig másfél órája.-Úgy utálom ezt!
-Majd megszokod!-nevette el magát Matt és visszament a kanapéra kidőlni.

Brian:

-Fel kell kelnünk! Heidi muszáj most lemennünk! Kihánytad magad?
-Már egy fél órája igen! Mehetünk!-nézett rám a wc kagylót ölelő Heidi. Lassan felkelt és segített nekem is kikelni a kádból.
-Tudod nem akarok bunkó lenni de lehánytad magad!-nevettem el magam ahogy a felsőjére néztem.
-Én most, nem ... képtelen vagyok átöltözni!
-Segítek!-fogtam meg a kezét és indulni akartam, de nem jött.Hátra néztem és fura pillantásokkal méregetett.-Minden perverz Briankedés nélkül!-ahogy ezt kimondtam már jött is velem. Leült az ágyra lehúztam a felsőjét. Pár percre kicsit azért megtorpantam, ahogy ott ült előttem félmeztelenül és felnézett rám. De erőt vettem magamon és kitúrtam a bőröndjéből egy felsőt és ráadtam. Felfogtam a haját egy copfba és már indultunk le.

Skye:

-Na végre! Ideje volt, 20 perc és megyünk, Heidi magadnál vagy? Tudsz játszani?
-Persze, Brian összekapart!-nevetett a képembe, ami egyáltalán nem tetszett.
-Miután miatta csúsztál szét ideje volt!
-Nem az ő hibája! Jó barátom volt az este!-karolta át és boci szemekkel bámultam rám,mire egy undorodó arccal már ott is hagytam őket. Tylerhez Tonyhoz és Johnhoz indultam!
-Srácok, holnaptól kezdjük majd a klip felvételt, szóval holnaptól a nyakunkba lesz állandóan egy operatőr, hozzátok a legjobb formátokat jó? Tök mindegy mit csináltok, csak ne legyetek erőltetett divatmajmok, hanem magatok jó?-mind bólogattak kedvesen, talán kicsit erőltetetten.-Mi van?-kérdeztem mire egyszerre Heidire mutattak.
-Őt én lerendezem miatta ne aggódjatok!
-Skye jössz egy picit?

Zacky:

-Persze, hova?
-Beszélni!-átkaroltam és így kimentünk az öltözőből hogy ne legyünk annyira szem előtt.
-Miről?-kérdezte Skye értetlenül, mintha nem is lenne semmi amit meg kéne beszélnünk. Nem tudtam mit tenni, a kezem a tarkójára tettem és magamhoz húztam! Megcsókoltam és szorítottam, nem engedtem el!
-Én nem akarom elfelejteni! Nekem az sokat jelentett, érted?-újra megcsókoltam, és meglepettségemre visszacsókolt. Végig simítottam az oldalán a kezeimmel, de akkor ellökött.
-Idióta vagy! Ott van Gena és...
-Elmondom neki! Én szeretném veled ...
-Zacky, ne! Nem lehet köztünk semmi!-tolt el magától teljesen és szomorú bűn bánó szemekkel meredt rám.
-Miért nem?
-Gena, aztán Alec, ha tényleg Matt fia, nem lenne neked furcsa?
-Nem!-elmosolyodtam, azon ahogy meglepődött.-Imádom azt a kölyköt!-leengedte a karjait így újra hozzásimulhattam.A fejem a vállára döntöttem, de még mindig szorosan hozzányomtam a falhoz. Hallottam ahogy liheg, éreztem ahogy lüktet a nyaka, a szíve.
-Ti meg mi a francot műveltek itt?!
-Matt, ez...-kezdtem bele, de mielőtt befejezhettem volna már ki is ütött.
-Matt állj! Hagyd!-ugrott elém Skye.-Az én hibám volt!
-Hogy mi van?! HOGY....Tudod mit?Menjetek fel a színpadra, te takarodj előlem és ezt még megbeszéljük!-morogta majd a falba öklözött egyet. Skye rémülten nézett rám, de bólintottam hogy minden rendben lesz így miután már mindenki minket bámult felmentek a színpadra. Brian vigyorogva bámult rám. Jimmy kerek szemekkel bámult körbe Johnny meg csak evett.
-Zack tudod hogy ő a gyerekem anyja?!
-Matt ,tudom, de neked ott van Valary!
-Neked meg Gena! Mit képzelsz?! A fiamnak itt vagyok én, és Skyenak is!
-Nem, én nem akarok Alec apja lenni... Én Skyejal akarok lenni. Tudom, hogy ez most durva, de mielőtt elmentek mi Skyejal kavartunk.
-Mi van?! Az nem lehet! Nem...
-De! Te ott hagytad őt, mikor Val kibékült veled. Én voltam ott neki, és akkor...
-Ne merészeld ki mondani, mert mindjárt beverek még egyet!-Matt a fogai között szűrte a szavakat, kikelt magából. De az este folyamán már nem beszéltünk erről. Letudtuk a koncertet. A lányok most nem vártak meg minket, már mind felmentek a hotelbe, mire mi lejöttünk így Skye sem beszélte meg velem.De talán majd holnap...

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése