2013. október 6., vasárnap

Life is just a game 15.1

Zacky:

Lehet beszélnem kéne Genaval, nem tudom, nem voltam őszinte, megérteném ha kiakadna. De persze most itt szenvedek mert már mindenki aludni akar, még Heidi is elfelejtett, pedig arról volt szó, hogy...
-Zackyyy, ébren vagy még?-nyitott be valaki suttogva a szobámba mire egyből elnevettem magam.
-Pont most gondoltam rá, hogy elfelejtetted!
-Mi? Dehogyis! Csak hoztam sütit!-csukta be maga mögött az ajtót én meg kapcsoltam egy lámpát.
-Szobaszervízzel is kérhettünk volna.
-De akkor tudnák, hogy ébren vagyunk!-mászott be a takaróm alá és elkezdte kicsomagolni a sütiket.
-Azt hittem, hogy iszunk is!
-Azt is, hoztam bort!-mosolygott és elővette a bort is. Ahogy elkészült mindennel, bor kinyitva, kitöltve és a kezembe nyomva már várta is , hogy bele kezdjek.
-Tudom, hogy nem neked kéne kibeszélnem a nővéred, de nem értem... Elmondta, hogy..
-Hogy lefeküdtetek, igen, de nem értem és tudom, hogy mégis miért?!-na ez volt az amin meglepődtem, miért? mert, milyen kérdés ez. Zavarba jöttem.-Tudom, hogy mielőtt elmentünk elakartad neki mondani, hogy mindennél jobban örülnél, ha .... de ez nem történt meg. Skye Valary pótlék volt Mattnek, és tudta, hogy tetszik neked, tudta, hogy törődsz vele, ezért hozzád ment, ezért te vigasztaltad akkor. De lényegében ami akkor volt köztetek nem sok, ami lehetett volna az már igen, de az meg nem lett, nem volt rá időtök. Mert mi eljöttünk és ő nem keresett. Zacky ne cseszd el hogy boldog vagy Genaval.
-Jó Heidi elég! Én nem tudom mi van Genaval, van hogy csak veszekszünk, van hogy minden jó, de hogy boldog vagyok-e nem tudom. Azt viszont tudom, hogy Skyejal boldog lehetnék.
-Jaj dehogy! Hidd el én vele élek, és nehéz eset!-nevette el magát, de én nem tudtam nevetni, mindenképpen rá kell vennem, hogy beszéljünk!

Skye:

-Anyuu! Anyu anyu anyu!
-Alec? Halgass kicsim, korán van még!
-De anyuuu, ezt muszáj most!-folytatta a fülembe motyogást, és az oldalam bökdösését.
-Jól van! Mit muszáj?
-Elmehetek Apuval a medencéhez?-nézett rám édes kis boci szemekkel.
-Gyere, beszélek apáddal!-fogtam meg a kezét és kisétáltunk a közös nappaliba.
-Jó reggelt, na mehetünk?
-Matt csak karúszóval, jó? Nem tud még úszni, és ha hideg a víz, akkor ne! Ha látod, hogy kékül a szája, de azt mondja nem fázik, nem számít, kiviszed és melengeted! Mindig maradj mellette, nehogy elfáradjon, értetted?
-Skye, nyugalom! Tudok rá figyelni, megtanítom úszni! Nem lesz baj, csak mi ketten megyünk!
-Matt komolyan figyelj minden apró kis jelre!
-Rendben anyu!-mondta gúnyos hangon és karon ragadta Alecet, aki boldogan ugrált mellette.
-Ja és este bowlingozni megyünk, úgy készüljetek!-mondta Matt majd kilépett a gyerkőcömmel az ajtón.Épp indulok vissza a szobámba, aludni, bár nem tudom hány óra, de Brian elkap.
-Hol van Heidi? Nincs az ágyában de nekem beszélnem kell vele!
-Mi? Nem tudom! Most keltem, de ha bármit is csináltál...
-Skye, nem csináltam semmit, beszélni akartam vele.-magyarázta mikor benyitottam Heidi szobájába és tényleg nem volt ott. Mentem tovább, Johnny még aludt, mellette Jimmy. Taylor és Tony szintén. Akárcsak Zacky és mellette HEIDI?!
-Bas*za meg!-csúszott ki egyszerre a szánkon Synnel.
-Heidi, Zacky mi  történt?
-Mi? Alszunk!-nyöszörögték.
-De miért együtt?! morgott Syn amin jót mosolyogtam, bár nekem se tetszett annyira ez az egész és kíváncsi voltam miért voltak együtt.
-Csak beszéltünk....
-És ettünk...
-Meg boroztunk...
-Elaludtunk!-beszéltek felváltva, aranyosak voltak, tényleg nem lehetett köztük semmi, Heidi nyakig felöltözve, Zacky porcukros szájjal aludt tovább.Kihúztam Briant és rájuk csuktam az ajtót.
-Syn, ha beszélni akarsz vele, tedd este! Fogadj vele, tudod, hogy utál veszíteni, de este bowlingozunk, abban pedig nem a legjobb. Kényszerítsd rá hogy beszéljen veled, de ha bármi többet akarsz tőle isten a tanúm kiheréllek!-magyaráztam neki miközben belekaroltam és úgy tartottam magam mellett míg vissza értem az ágyamhoz.
-Köszi, és megígérem többet nem bántom!
-Ne ígérj olyat amit nem tartasz be!
-Ezt be tartom!-mondta és becsukta a szobaajtómat.

Matt:

-Na nyomás kisöreg, ideje kimenni!
-De apu éééén mééég neeem fáázom.
-Igen, persze, csak már nem bírom hallgatni, hogy kocognak a fogaid.-azzal kiemeltem a vízből, és elindultunk kifelé.
-De még nem tudok úszni!
-Nem baj, lejövünk holnap is és holnapra már fogsz úszni!
-Megígéred?
-Ígérem! Holnap már menni, fog, de most muszáj mennünk, mert anyád megöl, ha nem érünk fel épségben, és lassan kaja is lesz.-Alec hozzám bújt ahogy sétáltam ki vele a medencéből, egy törülközpbe csavartam felkaptam és elindultunk fel az emeletre.
-Maaatt!
-Igen?
-Örülök, neki hogy te vagy az apukám!-mosolygott rám a kissrác és nagyon jó érzés volt. Remélem, őszintén remélem, hogy az én fiam!

-Skye, beszélhetünk?
-Persze, Alec most aludt el, van időm!! Eléggé elfáradt a lubickolásban!-mosolygott rám olyan őszintén mint még nagyon régen. Nagyon jó anya lett, mindene ez a kisfiú és remélem ezt érzem én is majd.
-Ki volt a másik pasas?
-Hogy mi?
-Aki lehet hogy Alec apja, ki az? Hogy néz ki? Rá hasonlít vagy rám?
-Matt, azt hittem ezt...
-De érdekel, kérlek! Nagyon hozzám nőtt és apának hív és..-hebegtem levegőt kapkodva de megfogta a kezem és elhúzott a kanapéig.
-Jeremy a másik gyerek! Osztálytársam volt a suliban és lefeküdtünk egyszer, ennyi. Jeremynek 2 héttel később autóbalesete volt és meghalt. 4 héttel a halála után tudtam meg hogy terhes vagyok, akkor kb mikor te kibékültél Valaryvel.
-És hasonlít rá?
-Nem tudom, ő nekem csak Alec, bár... mióta foglalkozol vele és bekerültél a képbe néha feltűnik köztetek pár hasonlóság..
-Nekem ennyi elég! Vagyis egyenlőre, remélem hogy én vagyok...-befejezni már nem tudtam, megjöttek a többiek és ültünk is le megbeszélni, hogy a pihenő után melyik koncertek jönnek és hol.



Ezt a részt ketté bontottam, mert az egész egy nap eseménye, de egyben túl sok lenne, így a folytatás holnap este jön! :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése