2013. március 19., kedd

16.rész

2000 Február

-Gyere pattanj be!-szólt Taylor ki a kocsijából barátnőjének aki mosolyogva szállt be.
-Köszi!- ölelte meg Allie. -És mi a helyzet? Még mindig nem beszélsz Mattel?
-Hát egy hete megtudtam, hogy Ő tudta, hogy van egy öcsém, de elfelejtett szólni. Szóval ... NEM!
-De nem az ő dolga lett volna, hogy elmondja, ezért nem rá kéne haragudnod.
-Hé most együtt vagytok vagy mi? Nagyon véded.- mosolygott a rózsaszín hajú lányra, aki csak széles mosolyra húzta a száját és inkább kinézett az ablakon.
-Nem tudom, hogy mi van, de jó. De ugye, hogy megverték, így még csak nem is csókolt meg.
-Hát ahogy felrepedt a szája nem csodálom.-húzta el a száját Taylor és lassan leparkolt a ház elé. -Nézd nyitva van a kert!
-Texas?-kérdezett egyből vissza Allie, mire Taylor rémülten nézett felé és gyorsan ki pattant a kocsiból. A kertbe rohant de Texas sehol sem volt, majd be a házba.
-Texas! -hívta, de semmi. De a srácok ki jöttek a garázsból hallva Taylor és Allie kiáltozását.
-Sziasztok!- köszönte Matt a lányoknak, majd megölelte Alliet és arcát a lány nyakába fúrta.
-Egész szép már az arcod.- mosolygott a lány, mire a fiú is mosolyogni kezdett. -Ó és már megy a mosolygás, szuper.- adott egy puszit a fiú arcára.
-Taylor mi a baj?-lépett oda Brian a földön ücsörgő lány mellé.
-Texas eltűnt. Nyitva volt a kert kapu és eltűnt.- mondta, közben ki tört rajta a zokogás, mire már mindenki fel figyelt rá.
-Texas eltűnt?-akadt ki Zacky is, és felkapta a dzsekijét.- Gyere, segítünk megkeresni!- húzta fel a lány és Briannek is odaadta a pulcsiját és elindultak.
-Megyünk mi is!-indult el Matt Allievel és Jimmyvel.  Két órája keresték Texast. Taylor már kisírt szemekkel Brianre dőlve sétált vissza a ház felé.
-Nézzétek!- mutatott előre Zacky. Épp valaki beugrott az út közepén álló kocsijába és Taylorék háza előtt feküdt Texas.
-Úristen!- nyögte Taylor és elkezdett futni. -Kiskutyám!- guggolt le a kutya mellé, aki gyorsan kapkodta a levegőt és próbált Taylorra nézni. A lány egyre jobban zokogott és lefeküdt a kutya mellé az aszfaltra. -Semmi baj, mindjárt hívnak neked orvost! -simogatta Texas fejét, és ahogy a fiúk is odaértek megkérte őket hívják ki az állatorvost. Már 20 perce vártak, mire a többiek is visszaértek. Matt látta meg először a földön fekvő Taylort és oda szaladt. Látta, hogy Brian és Zacky fejüket fogva ülnek a földön kicsit arrébb, gondolta oda megy, de nem bírta.
-Taylor!- szólt halkan, de a lány csak Texast nézte és a fejét simogatta. Matt lassan leült Taylor mögé és elkezdte simogatni a lány fejét. -Megígérem neked, hogy rendbe fog jönni. Tudod milyen erős. Emlékszel mikor idehoztam, milyen szörnyű állapotban volt? De te segítettél neki és rendbe jött. Ne félj!- beszélt folyamatosan a lányhoz aki lassan felült és mint egy védtelen kis lány borult Matt karjaiba zokogva. Allieék is vissza értek és mind csak fájdalmasan nézték, és hallgatták Taylor sírását.
-Matt Nick volt az! Az ő kocsija volt itt.
-Jó emiatt ne aggódj!-mondta, majd hirtelen Ana trappolása hallatszott. Ahogy meglátta Texast leült Taylor és Matt mellé.
-Kicsim sajnálom!-mondta Taylornak, aki magukhoz húzta Anat is.- Rendbe fog jönni!-mondta, majd meg is érkezett az állatmentő. Berakták Texast a kocsiba, Ana meg Taylorral és Mattel ment utánuk kocsival.


-Ez  nagyon durva!-ült le a kanapéra Allie a fiúkkal. -Ki ez a szemét állat?
-Jah, Matt, most Texas, valaki nagyon ki akar velünk cseszni.-morgott Zacky.
-Azt mondta, hogy Nick kocsiját látta.-magyarázta Allie.
-Igen?- kérdezett vissza Brian és felpattant.
-Brian ülj le! Nem tehetünk semmit! Ha megveritek újra el kezdi a hülyeségét, vagy megzsarolja Taylort!-rángatta vissza a kanapéra a lány Jimmy meg csak bólogatott Zackyvel.
-És akkor most?
-Várunk, és nyugtatjuk Taylort, hogy ő se csináljon hülyeséget.-sóhajtott a lány. Néma csöndben ültek egymás mellet egymást bámulva de senki nem szólalt meg.
-Jó srácok én megyek, de ha kellenék hívjatok!- állt fel Jimmy és kisétált.
-Neki mi baja?-nézett kérdőn utána Allie, mire a fiúk nevetni kezdtek.
-Nem olyan szerencsés mint Matt. -mondta Brian, mire Allie arca eltorzult. Teljesen kiült az értetlenség az arcára.
-Mi van?- kérdezte mire Brian csak lehajtotta a fejét és sóhajtott.
-Elhívta Anat randizni, de kikosarazta.
-Akkor ezért volt ez a hiszti.-esett le Allienek minden, a fiúk meg csak bólogattak. -És hogy érted, azt hogy Matt szerencsés?- nézett aztán Brianre, aki mosolyogni kezdett.
-Taylor őt kosarazta ki.- magyarázta Zacky, mire Allie szemei kikerekedtek.
-De téged is!- vágott vissza a gitáros egyből, mire Allie szeme még nagyobbra kerekedett és csak a fejét fogta.
-Hogy ti milyen hülyék vagytok! Csak azt ne mondjátok hogy versengetek érte. Koncentráljatok a bandára.
-Jaj, ahogy nektek összejött nekünk is összejöhetett volna.
-Brian miről beszélsz? Randiztunk egy hete, és ennyi volt. Nem vagyunk együtt, vagyis nincs kimondva semmi.
-Allie, kérlek, mindenki látta az első perctől kezdve, hogy odavagytok egymásért.- mondta Brian és felkelt a kanapéról, el kezdett fel alá sétálni. Újabb kínos csend állt be és senki nem szólt senkihez. Hirtelen nyílt az ajtó és Matt lépett be Taylorral a karjaiban utánuk Ana.
-Mi történt?- ugrott egyből Allie de Matt csak ment az emeletre.
-Bent tartják Texast megfigyelés alatt. Azt mondták, nagyon csekély esélye van, hogy túl éli.-magyarázta Ana.-Taylor nagyon ki van, nem akart eljönni, de ahogy álomba sírta magát el kellett hoznunk.
-És mit mondtak mi van Texassal?
-Valószínűleg elütötték. Ott van egy külön szobában, megfigyelik.-Matt pont sétált le a lépcsőn és beindult a többiekhez.
-Alszik, de nagyon ki van.- mondta majd Alliere nézett. Elkezdtek szemezni, mire Ana inkább kihívta a srácokat a konyhába.
-Hogy vagy?- kérdezte halkan a lány, mire Matt csak sóhajtott.-Jól vagy?
-Nem! Nem vagyok jól, mert megvertek, és mert bántják azokat akiket szeretek.-temette a kezeibe az arcát. Allie odament és átölelte.
-Tudom, de csak a jó dolgokra figyelj.- mondta mire találkozott a tekintetük.
-És milyen jó dolog van ebben?-kérdezte mire Allie arcán egy kacér mosoly jelent meg. Lassan adott egy puszit Matt szájára, és bár nem csókolta meg közel tartotta az arcát. Matt megsimogatta a lány arcát és végig húzta az ujját a nyakán, a vállán, majd a derekánál fogva szorosan magához húzta. -Ez tényleg jó!- mondta és finoman megcsókolta Allie nyakát. Lassan csókolgatta a kulcscsontjától felfelé egészen a szájáig. De a száján nem csókolta meg. Adott egy puszit a homlokára, mire Allie felsóhajtott és csak megölelte Mattet.

-És veletek mi van srácok?-kérdezte Ana a konyhapultra könyökölve.- Jimmy?
-Duzzog, hogy kikosaraztad.
-Jaj ne már, olyan óvodás. Még jó hogy ezt magyaráztam neki, hogy éretlen, és pont ezért számít sokat a 2 év. De inkább hagyjuk, mert épp elég gond most Taylor és Texas.
-Nagyon fontos neki igaz?-kérdezte Zacky Anat, akinek egyből fájdalmas arca lett.
-Igen nagyon. Matt hozta neki Texast 4 éve még apuval együtt. Az autópálya mellett volt kikötve, frissen levágott fülekkel, törött lábbal. Taylor nagyon félt tőle, de apunak megígérte, hogy meggyógyítja ezért éjjel nappal fent volt, hogy ápolja. Az utolsó olyan emléke apuról és Mattről mikor minden rendben volt.-borult Ana a pultra miközbe a fiúk csak zavartan néztek össze, nem tudták mit mondjanak, vagy hogy vigasztalják-e Anat is.
-Én nem akarlak most titeket zavarni, ha van bármi amiben tudok segíteni, szóljatok nyugodtan.-kelt fel Zacky és megölelt Anat, majd elment. Brian is felkelt, de inkább Taylorhoz ment, mint sem haza.
-Taylor?-suttogott, miközben résnyire kinyitotta az ajtót.
-Gyere!-szólt ki elhaló hangon Taylor. Brian bement és meglátta Taylor kisírt, feldagadt szemeit. Az volt az első, hogy megölelte. Taylor Brian mellkasába fúrta az arcát, miközben a fiú a hátát simogatta.
-Kérsz valamit?
-Lejössz velem inni?- kérdezte szemeit törölgetve a lány mire Brian csak megfogta a kezét és lesétáltak a konyhába, ahonnan addigra Ana már eltűnt.
-Tudod most bármit megtennék neked, hogy ne lássalak ilyen szomorúnak, pedig csak egy hónapja ismerlek. -mondta Brian miközben egy pohárba töltött Taylornak narancslevet, aki addigra már felült a pultra. Kis fekete trikóban volt, combfixxel, lábát felhúzva ült. -Kérsz még valamit?
-Velem maradnál este?-kérdezte Taylor, mire Brian arcán halovány mosoly jelent meg és bólintott.

2 megjegyzés :

  1. Halii. :DDD
    Basszus. o-o
    Szegény Texas. :/ Remélem jobban lesz!!!
    Nick... Eddig is meg volt a véleményem róla, de most...
    Matt és Allie tök aranyosak. :D Remélem közelebb kerülnek egymáshoz!
    Azonnal olvasom a következő fejezetet!!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Igen szegény Texas, ... majd a következőkbe kiderül, hogy jobban lesz e vagy sem!
      Matt és Allie meg csak "ismerkednek" szép lassan egymással !! örülök, hogy tetszik, és köszi a komit :)

      Törlés