2013. március 8., péntek

11.rész

-Ana felvetted a ruhádat?
-Nem! Olyan kicsi ez a gatya, hogy ki van az egész seggem!- nyafogott a lány a fürdőben.
-Az sose gond!- szólt Jimmy kaján vigyorral, de Taylor oldalba vágta, így lefagyott a mosoly az arcáról.
-Vedd fel és gyere ki! Nekem is fel kéne öltöznöm és bent van a ruhám!- folytatta Taylor mire résnyire kinyílt az ajtó és a ruhája. -Kösz!- vette el a ruhát és elindult az emeleti fürdőbe.
-Lányok mikor indulunk?- kérdezte Jimmy, de válasz nem jött így bement a nappaliba a barátaihoz.-Isten ments hogy valaha olyan barátnőm legyen mint ezek közül valamelyik.
-Ne izgulj haver, nem fenyeget téged ez a veszély!- vigyorgott rá Brian a többiek meg elkezdtek nevetni.
-Na mert veled igen mi? Egyik se jönne össze veled.- fintorgott vissza Jimmy, Brian viszont csak önelégülten vigyorgott.
-Fogadjunk!- mondta aztán, mire Jimmy szeme kikerekedett. -Ma este összeszedem Taylort. Ha nem végig futok meztelenül az utcán. Ha én nyerek akkor te futsz.- mondta vigyorogva és kinyújtotta maga elé a kezét. Zacky dermedten bámulta Jimmyt mit reagál, de ahogy elindult hogy kezetfogjon Briannel, Matt rájuk kiabált.
-Ne hogy lekezezzetek. Egyikőtök sem kezdhet ki velük, különben kiheréllek titeket! Értve?- nézett rájuk fenyegetően, mire a fiúk visszahúzták inkább a kezeiket.
-Jesszusom, ez nagyon gáz!- lépett be vöröslő fejjel Ana.
-Jól nézel ki!- vigyorgott rá Jimmy, de Ana csak bemutatott neki.
-Ha Taylor ruhája jobb, megölöm őket. Nézzetek rá, ki van a seggem ebből a gatyából.- mondta és mutatott a kis fekete nadrágra, majd próbálta lejjebb húzni az Allie által dekorált trikóját, és igazgatta a fekete kis mellényét.
-Na jó srácok készen vagyok mehetünk!- szólt hangosan Taylor és belépett egy bő fekete ruhában, azon egy szegecsekkel és enyhe fekete festésű mintával díszített farmermellénnyel és fekete harisnyában.
-Cseréljünk ruhát!- szólt egyből Ana, de Taylor vigyorogva átkarolta testvérét és az ajtó felé vezette. Mivel csak egy autó volt, és nem fértek volna mind be, így elsétáltak a suliig, persze csak lassan, hogy Matt is tudja tartani a tempót. Egy háromnegyed óra alatt el is jutottak az iskola tornatermébe, ahol Allie már görcsösen izgulva várta őket.
-Jaj de jó hogy megjöttetek. Félek!- sopánkodott egyből, ahogy meglátta a többieket. -De rendesek vagytok srácok, hogy eljöttetek.
-Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerül a tervetek.- mondta Jimmy, Matt meg bólogatott.
-És hogy ki mer ki állni ellened.- kacsintott az énekes a rózsaszín hajú lányra, aki csak elmosolyodott.
-És mikor kezdődik? Vagy te mikor kerülsz sorra?-kérdezte Ana a lányt, miközben kényelmetlenül húzgálta magán a ruhát.
-Félóra és kezdődik egy óra és én leszek. -mondta, és annyira izgult, hogy látszott rajta, hogy elsápadt.
-Gyere menjünk próbálni!- szólt neki Brian a gitárjával a kezében és mind elindultak hátra, hogy még eltudják próbálni a számot. Már elkezdődött a tehetség kutató, és a fiúk biztatták Alliet, hogy a többiek mind bénák voltak, de csak egyre jobban izgult.
-Szerintem menjetek üljetek le, a következő én leszek!- nyelt nagyot Allie, és a fiúkra nézett, aki mosolyogva, vállon veregetve a lányt előre mentek. Csak a lányok és Brian maradtak hátul.
-Félek, el fogom rontani!
-Na jó, kussolj hallod!-förmedt Ana a lányra, akinek majdhogynem könnybe lábadtak a szemei. -Nem fogod elrontani, mert én bele bújtam ebbe a ruhába. Mert Brian majd bealszik olyan fáradt annyit dolgozott ezen a dalon, akárcsak Taylor, menni fog! Csak nyugodj le és hagyd ezt abba.-Allie sóhajtott egyet aztán Ana nyakába ugrott.
-Köszi! Na Brian menjünk!- mondta ahogy elengedte Ana nyakát és Briannel elindult a színpadra, amint felkonferálták őket. Brian elkezdett gitározni, és Allie csak énekelt. Magabiztosan, kicsit sem látszott rajta, hogy izgul. Közben mögöttük egy kivetítőn minden féle kép, és festmény képét vetítették amiket ő készített, és ki ment Ana a színpadra. Körbe sétált megforgott mindenhol, hogy megmutassa a ruháját, aztán megállt. Szemével a srácokat kereste és észre is vette Jimmyt, aki szivecskét mutatott neki a kezével. Elmosolyodott a fiún, de csak állt egy-helyben, aztán ki jött Taylor is. Úgyanúgy körbe mutogatta magát, aztán megállt mosolyogva testvére mellett és a fiúkat bámulták a közönség között. Ahogy Allie és Brian befejezték a számot Jimmy, Zacky és Matt ordítva, tapsolva ugrottak fel. A színpadon állók csak mosolyogtak, Allie viszont idegesen nézett körbe. Mire lementek a színpadról, az igazgató már várta Alliet.
-Miss Garner, gratulálok,igazán lenyűgöző előadás volt. Az iskolánk érdekében remélem a tanárainak is tetszett legalább annyira mint nekem.
-Köszönöm, uram én is remélem.-mondta mosolyogva a lány és ahogy az igazgató elment nagy sóhaj közepette újra bepánikolt. Majd Brian nyakába omlott.
-Most az eredményre várunk?-kérdezte a fiú akit még mindig szorongatott, majd belenyöszörgött a nyakába egy igent.

A fiúk már a színpadnak elkerített részen álltak a hangszerekkel, készen a koncertre. A közönség orditva várta, hogy játszani kezdjenek. Sokan eljöttek, ami igazán meglepte a fiúkat, de így csak jobbak akartak lenni.
-Johnny hol van már?
-Nyugi haver jönni fog.- nyugtatta Zacky Briant, majd meglátták Johnnyt a tömegben feje fölé tartva gitárját próbált átvágni az embereken.
-Csak hogy megjöttél, mi tartott idáig?- förmedt rá Brian, de Zacky megvédte.
-Nyugi, segít nekünk, értékeld, hogy itt van! Különben is, te is csesztél el próbákat, szóval inkább kezdjük.-mondta mire Matt bólintott, és elkezdtek játszani. Ana és Taylor közben piákat pakolásztak ki egy asztalra a kertben, mikor valaki váratlan személy tűnt fel.
-Oh szia Taylor, nem is tudtam hogy itt leszel.- lépett oda Lindsy, mire Ana és Taylor összenéztek és a lehető leglekezelőbb tekintetükkel néztek vissza a lányra.
-Szar kifogás, tudod, hogy itt lakom. Szóval miért vagy itt?-elfintorodott a lányok pedig meg összepacsiztak a hátuk mögött.
-Csak eljöttem az új pasimmal, megakarta hallgatni a srácokat.- mondta flegmán mire Taylor el is mosolyodott, aztán felbukkant a pasija és Taylor arcáról lefagyott a vigyor.
-Nick takarodj innen!- szólt Ana fogcsikorgatva, de Taylor csitította.
-Minek jöttél ide? Azt hiszed féltékeny leszek?
-Csak hallgatom a zenét.- vigyorodott el és Taylor mellett nyúlt egy doboz sörért. Szerencsére a fiúk tartottak egy kis szünetet, és szaladtak az asztalhoz piáért. Brian ért oda elsőnek, és észre sem vette a két nem várt vendéget.
-Na tetszik a koncert?- kérdezte a testvéreket.
-Persze Kicsim, nagyon jók vagytok.-válaszolt Taylor kedvesen, mire Brian meglepődve bámult rá, de szerencsére megfordult és leesett neki, hogy mi van.
-Csá!- intett nekik, aztán gyorsan nyomott egy puszit Taylor arcára.
-Hé hozzatok piát és menjünk vissza a színpadra.- szólt Jimmy, aki teljesen felpörgött a koncerttől.
-Megvan minden mehetünk!- szólt Brian, a kezében felpakolva sörökkel indult el, aztán hirtelen megfordult és visszasietett. -Elfelejtettem valamit!- mondta mosolyogva és megcsókolta Taylort majd elsietett. Lindsy feje vörös lett és elszaladt, Nick pedig ment utána.
-Bas*za meg, még hogy nem jártok!- röhögött Ana, de Taylor csak ledermedve állt.- Mi van ilyen jó volt?
-Fogd be! És majd emlékeztess, hogy ezért még felképeljem!- szűrte mire Ana csak még jobban nevetett.
-Na ez kész, gyere menjünk inkább vissza Alliehez, ne hagyjuk most egyedöl, még valami bajba kerül!- Húzta húgát kezénél fogva a tömeg felé ahol Allievel együtt ugráltak és tomboltak a zenére. Bár Allie inkább csak a tömeg hatására ugrált, elég részeg lett rövid időn belül, hogy magától ugrálni már ne tudjon.
A koncert után, ahogy a fiúk végeztek mindneki gratulált nekik és elkezdődött a buli.
-Hé Matt, nagyon jók voltatok!
-Hú, mit ittál?- fordította el kicsit az arcát, úgy megcsapta  a pia szag, ai Allieből áradt.
-Mindent ami van, de nem ez a lényeg. Valamit muszáj ünnepelni, és azok ti vagytok.- vigyorgott és megölelte a fiút, aki csak mosolygott.- Mondtam már hogy ÁLLATI cuki mikor mosolyogsz.- bámulta a fiú arcát, aztán ujjait a srác arcán megjelenő gödröcskékhez vezette. -Ezek marha szexik, és jól állnak neked.
-Hű, figyelj szerintem részeg vagy, és ha ezt kihasználnám, holnap már nem élnék, szóval gyere, ülj ide le és majd jövök jó? Várj itt!- ültette le egy székre és elment a barátaihoz otthagyva a lányt.
-Brian! -ment Taylor a fiú mögé, aki egyből megölelte a lányt.- Ne, már elmentek.- a gitáros egyből elengedte és egy bocsit tátogott vigyorogva. -Többet ne, értve?!- vigyorogva bólintott a fiú. aztán felcsillant a szeme és a doboshoz fordult.
-Jimbo! VETKŐZZ ÉS FUSS!- ordította el magát, mire Jimmy egyből Taylor elé lépett.
-Megcsókolt? Mondd hogy nem! Kérlek!
-Mi ? Ez miért fontos?
-Megcsókolt IGEN VAGY NEM?- kiabált a lánnyal, aki megilletődve nézett a fiúra.
-Igen!- bökte ki a választ, Brian pedig keresztbe font kezekkel vigyorogva bólogatott mire Jimmy egy sor káromkodás közepette vetkőzni kezdett és kezével épphogy takargatva magát kiszaladt az utcára. Természetesen barátja mindenkinek felhívta a figyelmét az attrakcióra így kísérték Jimmyt és együtt figyelték, röhögve, fényképezve ahogy meztelenül, ordítva rohant végig az utcán.

6 megjegyzés :

  1. Sziasztok!
    Nagyon szuper lett, de már megszokhattátok, hogy ezt mondom a sztorira. :)
    Biztos irtó jó lehetett ez a rendezvény. És ahogy Ana szenvedett abban a ruhában. :) Sokat nevettem rajta. :)
    Matt, ahogy még mindig védi a lányokat, az nagyon vicces, persze Jimmy és Brian ezt is kiélvezik, hogy szekálhatják a srácot.
    Ez a Lindsy és Nick páros, undorító. De legalább megint pofára ejtették Taylor-ék. :)
    Brian csak elérte, hogy megcsókolja Taylor-t. Szegény Jimmy bukta a fogadást. :D
    Ezek szerint, Jimmy és Brian lekezeztek, mert a dobos bukta a fogadást. :) :D
    Nagyon vicces volt, és nagyon tetszett a fejezet. Türelmetlenül várom a folytatást. :)
    THE REV vigyázzon RÁTOK!

    Shadow

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nagyon köszönjük! Hát a fiúk persze hogy kihasználják, hogy Matt figyel a lányokra, mert már miért ne, meg persze, mindig az kell, amit nem kaphatsz meg... :) Brian meg Jimmy fogadása okoz majd még meglepetéseket, a folytatással igyekszünk, hogy ne kelljen sokat várni, és nagyon szépen köszi a komit!! :)

      Törlés
  2. Helló!
    Mint mindig nagyon jó lett! Hát, Jimmy jobban járt volna, ha nem megy bele a fogadásba! :D Azon a részen egy csomót nevettem.
    Várom a következő részt!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nagyon köszönjük :( Hát igen szegény Jimmy húzta a rövidebbet, de majd a kövi részben kiderül, hogy hogy járt volna jobban :) De örülök, hogy tetszett

      Törlés
  3. :DD
    Iszonyat tetszett. :DD
    Allie előadása tök jool sikerült! :D
    Taylor-Brian.. Szerintem érdekes páros lennénk. :D
    Alliet szerintem azért nem kellett vna otthagynia Mattnek.
    Úristen Lindsy... -.-
    :D várom a folytatást!!!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Szia, igen Allie előadása jól sikerült, kár hogy nem tudjuk megmutatni, hogy sikerült, de remélem kb eltudod képzelni!
      Taylor és Brian háááááát :) kiderül, maradjunk ennyiben!
      Matt meggondolatlan, de ez visszatekintve nem újdonság, megszokott :) Remélhetőleg azért Allie vigyázz magára :)
      Lindsyért meg inkább nem emelek szót :)....

      Törlés