2013. március 11., hétfő

13.rész

Másnap mindenki meglepődött reggel. Ana dideregve ébredt fel.
-Bas*zus de fázom!- ült fel a medence mellett, még mindig csurom vizes volt. Mellette feküdt egyik oldalon Brian, másikon pedig Jimmy. -Fiúk gyertek, ébresztő! Menjünk be, megfogtok fázni!- keltegette a fiúkat, akik lassan mozogni kezdtek.
-Jesszusom, marhára fázom!-kelt fel gyorsan Jimmy, és segített Ananak is.
-Köszi.- állt fel Ana, ő meg Briant húzta.- Menjünk gyorsan be!- futott el a lány és ahogy beért a házba el is kezdte ledobni a vizes gatyáját és pólóját.
-Hó lehet máris nem fázom annyira.-vigyorodott el Jimmy, ahogy beléptek Briannel a házba.
-Kussolj!-mosolygott Ana miközben a fürdőbe ment, hogy lezuhanyozzon.
-Ha valaki mesélné, el se hinném, hogy ilyen jó csajok ezek.- vigyorodott még mindig. -Hé haver mi van már?
-Csak bánt, hogy Taylor haragszik rám. Nem is ismert de segített Lindsynél.Tényleg szemétség volt?
-Nem volt az, csak érzékeny!-vonta meg a vállát Jimmy. Majd Ana kiviharzott a fürdőből és ahogy meglátta a fiúkat csipőjére tette a kezeit.
-Na jó Jimmy Brian most a fürdőbe! Jimmy lent, Brian fent, nyomás!-mondta mire a srácok nevetni kezdtek, de mikor látták, hogy Ana dühösebben néz rájuk mindketten besiettek a fürdőkbe. Ana az emeletre indult, nem tudta, hogy Taylor haza jött-e este vagy sem, hát benyitott a szobájába, ahol meglátta Alliet Matt mellkasán, miközben a srác átkarolta. Lassan kuncogva visszacsukta az ajtót és ment a szobájába felöltözni. Mire leért Jimmy egy törülközőbe csavarva ült a kanapén.
-Na minden rendben?
-Persze, vagyis jobb volt míg rajtad is csak törülköző volt.
-Jimmy, kicsit perverz vagy!
-Vagy inkább te vagy túl szexi.- kacsintott kacér mosollyal a lányra.
-Na jó fejezd be! Nem fáj semmid? Nem fáztál meg? -a fiú megrázta a fejét de a lány csak tovább faggatózott.
-Úristen Matt felszedte Alliet!- rohant le a lépcsőn vigyorogva Brian, de Ana egyből lecsitította.
-Ugyan, szerintem csak Allie részeg volt és inkább vele maradt. De te jól vagy? Nem fáj fejed, torkod?
-Hát a fejem kicsit de gondolom csak a...- folytatta volna de Ana a gitáros homlokára tapasztotta az arcát, majd lelökte a fotelbe.
-Lázas vagy, maradj itt hozok gyógyszert.- mondta és kiszaladt a szobából. 10 perccel később visszajött egy pokróccal, bögre teával és gyógyszerrel. -Tessék, vedd be, és szólj ha kell valami! Takarózz be.- dobta szét a pokrócot a szintén csak törülközőbe bújt srácon.
-Nekem is fáj kicsit a fejem. -kacsintott Jimmy barátjára, de Ana amint odafordult, nyúzott arccal bámult felé.
-Mutasd!- lépett oda Ana és épp odatolta volna az arcát a fiú homlokához, de Jimmy elkapta a nyakát és megcsókolta a lányt.- Hülye!-lökte el a srácot és vigyorogva nézett rá. -Többet ne!

-Taylor fent vagy?- suttogott Zacky, de mivel nem regált semit, lassan kimászott az ágyból és ledobta a pólójátés a fürdőbe indult.
-Zack?-nyöszörgött a lány.
-Igen? Épp fürödni megyek.
-Nem érzem jól magam! Haza vinnél?- Zacky egyből oda ment a lányhoz aki nagyon sápadt volt. Megsimogatta a fejét, aztán felpattant.
-Szólok anyámnak és indulunk is!-mondta és elszaladt majd pár perccel később a karjaiban cipelte le Taylort a kocsiba, ahol Maria várta őket. Taylor a kocsiban is végig Zacky karjaiban volt, és szorongatta a fiú pólóját. Ahogy odaértek a házhoz, Zacky megint a karjaiban cipelte a lányt, az anyukája meg nyitotta az ajtót.
-Ana!-lépett be Zacky, és hirtelen felbukkant a szőke lány is.
-Úristen mi van? Mi történt?
-Azt mondta rosszul van, tűz forró a feje, haza akart jönni.
-Oké, gyere tedd le a kanapéra.- ment előre és felrángatta Jimmyt a kanpéról. -Hozok gyógyszert, a szekrényben van pokróc, takard be!
-Taylor itthon vagy, kérsz valamit?-kérdezte Zacky halkan a lányt, nem tudta ébren van-e.
-A macimat!-motyogta, mire Jimmy, Brian, és Zacky is csak elmosolyodott, majd Zacky elindult az emeletre.
-Elnézést, be sem mutatkoztam Zacky mamája vagyok Maria.- nyújtott kezett Ananak aki mosolyogva fogadta.
-Ana Sanders, sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkoztunk. Kicsit kupi van, de még nem volt időm a fiúk koncertje után takarítani mert ..
-Semmi baj, ha gondolod maradhatok segíteni. Elvégre napok óta pátyolgatjátok a fiúkat, ez a legkevesebb.-ajánlotta fel, és Ana örömmel fogadta.

-Hoppá, bocsi srácok!- fordult el Zacky, ahogy meglátta Mattet és Alliet.
-Mi? Nem nem történt semmi!- tiltakozott egyből Matt és gyorsan fel is ült így félre lökve a lányt.
-Bas*zus.- szisszent fel a lány mire a fiúk egyből felé néztek.
-Mi van?- kérdezte Matt és Zacky is érdeklődően figyelte.
-Amilyen részeg voltam, úgy fáj a fejem és csak arra volt szükségem, hogy félre dobj!- mondta, mosolyogva de Matt csak elhúzta a száját.
-Bocsi, nem direkt volt ... csak...
-Figyi, bocs hogy megzavarom ezt a ... valamit... de Allie segítenél? Kéne Taylor macija.
-Hogy mi?-nézett kikerekedett szemekkel Allie a srácra, Matt viszont kipattant az ágyból.
-Tessék, ez az!- kapta fel Taylor éjjeli szekrényéről a kismacit és adta Zacky kezébe, aki már szaladt is el.
-Kérsz valami gyógyszert?-kérdezte aztán az ágyon fekvő lányt, de csak megrázta a fejét így Matt lassan lesántikált a többiekhez.
-Úristen itt meg mi van?-nézett körbe, majd megakadt a szeme a félmeztelen Jimmyn, a kanapén nyakig betekart Tayloron, majd a fotelban kuporgó Brianen.
-Szia, hát ők betegek, ő csak várja, hogy megszáradjanak a ruhái, én meg takarítok Zacky mamájával.-foglalta össze röviden Ana a történteket.
-És figyelj lenne egy kis időd, hogy haza dobj?-kérdezte szemeit rebegtetve mire a lány elnevette magát.
-Jó eldoblak! Haza vigyek még valakit?- kérdezte és Jimmy emelte a kezét, szóval Ana elnézést kért Mariatól és hazadobta a fiúkat. Zacky közben folytatta a takarítást, amjd ahogy Allie is levánszorgott főzött neki egy kávét.
-De cuki vagy!- nézett meglepetten a fiúra, aki csak mosolygott.-Komolyan mondom, te vagy a legcukibb a bandában.
-Hát köszi! De mi történt Mattel?
-Semmi! Nem történt semmi, pont ez az!- mondta fancsali arccal, mire a srác csak nevetett. -Neked hogy telt az este?
-Hát mozgalmasan, az a helyzet.-mondta, de aztán bement a betegekhez a nappaliba.-Kértek valamit?
-Megnéznéd, hogy megszáradtak-e a ruháim?-kérdezte Brian nyakig betakarózva, Taylor pedig csak szuszogott. Zacky felment az emeletre és le is vitte a ruhákat. Brian ahogy felöltözött már ment is és vele együtt Allie is. Zacky bement a nappaliba és leült Taylor mellé a földre és elkezdte simogatni a fejét. Csak mosolygott ahogy a lány a macijával aludt, de aztán el kezdett valamit nyöszörögni.
-Taylor, jól vagy? Itt vagyok, semmi baj!- próbálta felkelteni, és hirtelen ki is pattantak a lány szemei.
-Zacky?-nézett rá értetlenül.- Hogy kerültem én haza?
-Haza hoztalak, mert rosszul lettél reggel. Hogy vagy?-kérdezte aztán Zacky anyukája betoppant egy bögre teával.
-Sziasztok, hoztam teát. Jobban vagy kicsim?- nézett a lányra, aki mosolyogva lassan felült és bólintott.
-Nagyon szépen köszönöm.-mondta és belekortyolt a teába.
-Semmiség, már fő egy kis leves, mindjárt kész. Attól jobban leszel.-mosolygott rá Maria, Zacky meg zavarában lesütötte a szemei.-Megyek is, nehogy kifusson, de kell valami szóljatok.
-Nagyon aranyos a mamád! Örülhetsz neki, hogy ilyen.
-Hát, ilyen pillanatokban nem tudom örülök-e.
-Örülj! Az én anyukám elment, és az volt a legnagyobb csalódásszámomra, hogy csak ennyit jelentettem neki, hogy azóta se keresett. -dünnyögte Taylor és arrébb csúszott, hogy Zacky fel férjen mellé a kanapéra.
-Sajnálom!
-Nem kell, vagyis nem neked kell sajnálnod!- mondta majd letette maga elé a földre a bögrét. -Nem baj ha neked dőlök? Fáradt vagyok, de nem akarok feküdni.- a fiú csak megrázta a fejét és mosolygott.

-Brian állj meg és szállj be!- szólt ki Ana a kocsiból, mikor meglátta a már egyedül sétáló fiút.- Pattanj be elviszlek hazáig.
-Köszi!-mondta és beült a kocsiba dideregve.
-Minek jöttél el egyedül? Ha megvárod míg haza érek, elhoztalak volna.
-Hát csak nem bírtam nézni, hogy Taylor ott van velem szemben de nem beszél velem. Próbáltam bocsánatot kérni, de rám se bagózott.
-Igen ő elég haragtartó. Ráadásul beteg is, ilyenkor nagyon nyűgös.
-De kérlek segíts már! Mivel tudnék bocsánatot kérni?
-Figyelj most hagyd, ha meggyógyult akkor, jó?-kérte a fiút aki lassacskán bele is törődött, pont mikor meg érkeztek hozzájuk. Elköszöntek és Ana már ment is haza, ahol meleg ebéd várta, tiszta kert és ház, és Zacky vigyorgó anyukája.
-Úristen, nagyon szépen köszönöm! Hogy tudnám ezt megköszönni?
-Jaj kicsim hagyd csak. Örülök, hogy figyeltek a fiamra és két ilyen jó barátja van a  fiúk mellett. Szívesen tettem. Nekem most indulnom kell haza, még otthon is főznöm kell. De jó étvágyat hozzá!- mondta és adott egy puszit a fiának és már ment is.
-Zacky mondtam hogy imádlak és az anyukádat is?-nézett Ana a fiúra aki csak mosolygott.
-Nagyon jó napom van, mindenki kedvence lettem!- vigyorgott önelégülten a srác a lányok viszont csak kérdő pillantásokat vetettek rá.
-Zacky itt maradnál Taylorral? nekem dolgoznom kell ma, és lassan indulnom is kéne
-Persze menj nyugodtan itt maradok!
-Oké, köszi, te meg pihenj ha lehet, holnap után suli!- intett a lány felé Ana, majd gyorsan megebédelt és már el is ment.
-Figyelj csak, nálad x-akták ment, itt most szex és new york, szóval készülj fel.
-Most komolyan?
-Igen, komolyan! Én is néztem veled ufókat!-nézett a fiúra lebiggyesztett szájjal és nagy szemekkel, így Zacky belement. Beültek a nappaliba a kanapéra, nagy bögre teákkal, nyakig betakarózva és egymás után nézték a részeket. De 3 résszel később csöngettek Zacky ment is ajtót nyitni, de pár perccel később Taylor előtt is felbukkant az illető.
-Szia, tudom, hogy most nem ihatsz mert beteg vagy, de itt egy kis Jack, és Allie azt mondta szereted a Szex és new yorkot, szóval itt egy dvd is, és úgy tudom a csoki fagyit szereted hoztam azt is, és zöldalmás gumicukrot, meg sok zsepit. Megbocsáltasz? Sajnálom, hogy nem gondoltam rá, hogy megbánthatlak ezzel.- hadarta Brian, Taylor pedig lassan elmosolyodott.
-Ha csatlakozol hozzánk és nézel velünk Szex és new yorkot akkor megbocsátok.
-Rendben! Köszönöm és tényleg sajnálom!- mondta majd megölelték egymást és bebújt ő is a takaró alá és együtt nézték tovább teát szürcsölgetve 3-asban.

Egy hétbe telt mire Taylor meggyógyult, de így sokat hiányzott a suliból és minden délután tanult, hogy ne maradjon le. A fiúk se jöttek, nagyon készültek az érettségire, Ana meg megállás nélkül dolgozott péntek estig, hogy ne okozzon problémát, hogy Taylor nem tud dolgozni. De ahogy eljött a péntek mind szusszanni akartak, de egymással sajnos nem vitatták meg a programot.

4 megjegyzés :

  1. Sziasztok!
    Ana milyen kis anyáskodó. :)
    Az elején még sajnáltam Brian-t, de valahogy sejtettem, hogy alkot valamit, amivel, ki tudja békíteni Taylor-t. :)
    Jimmy és Ana csókja, hát kíváncsi leszek, hogy lesz-e még több is, vagy sem. :D
    Sajnáltam Taylor-t, hogy megbetegedett, de azt hiszem, Zacky és Brian kezei között, jó helyen volt. Zacky anyukája, iszonyat jó fej. :)
    Matt és Allie, hűha. :) Fura volt az ébredés. :) Matt reakciója, nagyon aranyos volt. Ahogy tiltakozott szegény. :)
    Aranyos volt a békülős Brian is. :)
    Kíváncsi leszek, hogy mi történt. Hogy mégis mit alkotott mindenki keresztbe a másiknak. :)
    Nagyon várom a folytatást. :)
    THE REV vigyázzon RÁTOK!

    Shadow

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, kiüt Ana-n hogy ő a nagytesó :), hogy lesz e még csók, majd kiderül előbb utóbb ... Taylor meg azt hiszem elég jó kezek közé került, hogy meggyógyulhasson. Matt és Allie meg igen hűha :) kérdés hogy vajon miért tiltakozott anniyra, mikor ugye az egyértelmű, hogy Allie oda van a srácért... HOgy mit alkottak a következő részben kiderül, holnap hozzuk is, remélem az is tetszeni fog és nagyon köszönjük a komit !! :)

      Törlés
  2. Helló!
    Nagyon jó rész volt, bocs, hogy eddig nem írtam komit... Történt egy-két dolog, és nem tudtam/akartam gépközelben lenni...
    Na, a részhez visszatérve (mert ugye az a lényeg) nagyon tetszik az Ana és Jimmy páros, remélem összejönnek. :D Taylor meg Zackyvel és Briannel is aranyos, fölég amikor hármasban nézték a szex és new fork-ot. Az vicces volt, amikor Brian beállított, és csak mondta a magáét, nem hagyta szóhoz jutni szegény lányt. :) Hamar folytatást, nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  3. Szia, semmi gond, remélem rendeződtek a dolgok :) kitartást!
    Hát Ana és Jimmy lehet veszélyesek lennének együtt, dehát majd kiderül, hogy mi lesz velük :) Taylor meg a két sráchoz kötődik leginkább, igen, de ez Brianen is látszódott a bocsánatkérésnél :) Holnap jön a folytatás, remélem az is elnyeri a tetszésedet !! Köszönjük a komit!

    VálaszTörlés