2013. november 14., csütörtök

Szia mindenki aki olvassa a blogot, vagy nem olvassa csak idetévedt :)
Nézettségnél látom, hogy mikor hányan jártatok itt, de az az igazság, hogy örülnék néha ha még csak névtelenül is de mondanátok bármit is valamelyik sztoriról, hogy megéri-e egyáltalán folytatni őket, hogy van bármi értelme vezetnem ezt a blogot!

Köszi mindenkinek aki ezt elolvasta!

4 megjegyzés :

  1. Hello :-)
    Jahj mit irjak :-/ szoval én már egy ideje olvasom a blogot és nagyon szeretem az összes történetet. Ès akkor jöhet a kérdés hogy mért nem komizok. Igazábol egy oka van: most is angoltanulás közben egy kis kikapcsolodásnak néztem fel és ez átlagban igy megy :-/ szivás ez a suli... De azért megprobálok majd néha összehozni egy normális komit :-)
    C

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy ha eddig nem is, de most írtál :) Örülök neki, hogy szereted a történeteket, igazán jól esik. Örülnék, ha máskor is tudnál komit írni, nem feltétlen,kell hogy normális legyen, de természetesen megértem a suli nagyon sok időt elvesz, én is néha azért maradok el a részekkel...
      Tényleg nagyon hálás vagyok, hogy írtál, köszönöm!

      Törlés
  2. Szia! Régóta olvasom a blogod és röstellem magam amiért nem írtam eddig :( Imádom a sorozatod már tűkön ülök úgy várom mindig a folytatást :) Remélem nem tervezed abbahagyni mert az számomra nagyon rossz lenne. Sajnos nem tudok változatos hozzászólásokat írni mert mindegyik fejezet tetszik de azért írni fogok ha nem is mindegyikhez de fogok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök neki, hogy visszajársz és várod a folytatást megpróbálok még most este fel rakni valamit :) Nem tervezem abbahagyni, csak már úgy éreztem, szükségem van egy kis megerősítésre, hogy van értelme... örülnék, ha néha tudnál írni pár bátorító szót, vagy akármit ami az olvasás közben eszedbe jutott :)
      Nagyon köszönöm hogy írtál!

      Törlés