2013. május 18., szombat

32.rész

-Ana baj van? Ne sírj!-nézte aggódva Charlie a lányt, aki még mindig a pult másik végén álló fiút nézte.- Ana, mi az? Ki az a pasas?-kérdezte már kicsit ingerültebben.
-A testvérem!-mondta Ana és már el is indult Matt felé, aki ugyanígy tett. Ahogy egymáshoz értek jó szorosan ölelték egymást.- Mit keresel itt?-kérdezte a lány miközben az énekes mellkasába fúrta az arcát.
-Hiányoztatok!-puszilgatta Matt a lány fejét.-Annyira jó látni, nagyon aggódtam!Ugye jól vagy?
-Igen, Taylor vigyázz rám! Jó hogy itt vagy, annyiszor haza mentem volna már!-kezdtek el beszélgetni, de még mindig ölelték egymást.
-Taylor hol van?
-Ott a színpadon!- fordult Ana a színpad felé, de Taylor sehol sem volt.- Vagyis ott kéne lennie.-nézett furán.
-Biztos megtalálta Alliet.
-Mi? Ő is jött? Hol van?-kérdezte egyből mire Matt átkarolva elindult vele az emberek és asztalok között, hogy megkeressék a lányokat.

Taylor ahogy meglátta az ismerős szemeket, arcot egyből lerohant a színpadról. Odasietett és egyből Allie nyakába borult. Aztán mielőtt a lány viszonozhatta volna az ölelést ellökte magától.
-Hogy hogy itt? Baj van otthon? Ana nem láthat meg!-kapott a fejéhez és karjánál fogva elkezdte kirángatni a barátnőjét, közben oldalra pillantgatva figyelte Anat aki Charlivel beszélt a pultnál. Épp kilépett az ajtón, közben maga után húzva Alliet, de kiérve sokkal nagyobb meglepetés várta. Ott állt előtte Zacky, Brian és Jimmy, vigyorogva, virággal.
-Úristen!-hüledezett Taylor, és mosolyogni kezdett. Lassan könnyek gyűltek a szemébe ahogy a fiúkat nézte, de csak nézték egymást.
-Most örülsz?-kérdezte félve Jimmy, mire Taylor csak megvonta a vállát.-Hát ez nem esett jól.-dörzsölgette mellkasát a dobos.
-Hé, ne sírj már!-nézett rá szomorúan Zacky.Taylor sóhajtott pár nagyot és 2 perc múlva már olyan volt mintha semmi nem is történt volna.
-Ana nem láthat titeket, nagyon haza akar menni, és ha most találkoztok...
-Kérlek!-nézett boci szemekkel Jimmy a lányra aki határozottan megrázta a fejét.
-Sajnálom! De akkor nem folytatja a kezelést.-pár perces hallgatás következett és Taylor épp elkezdett búcsúzni.- Mennetek kell, egy hónap és haza megyünk, de most...-mondta miközben ölelgetni kezdte Jimmyt.
-Úristen! Fiúk?!-hallatszott Ana hangja és minden szem az ajtó felé irányult. -De jó!- mondta mosolyogva és egyből ölelgetni kezdte őket. Mikor Jimmyhez ért félve ölelte csak meg a fiút.
-Félsz tőlem?-kérdezte a dobos, mire Ana mosolyogni kezdett és megrázta a fejét.-Akkor ölelj már meg rendesen!-szorította meg a lányt és egy puszit nyomott az arcára.- Hiányoztál!-súgta a fülébe.
-Te is nekem!-súgta Ana is majd ahogy a fiú elengedte a többiek felé fordult. -Ugye nálunk fogtok lakni? Na de megbeszéljük, gyertek be, Taylornak fellépése van!-vigyorgott Ana Taylor viszont cseppet sem örült. Mindenki lassan bekullogott.
-Taylor, mi van már? Menj énekelni!- jelent meg Charlie kicsit idegesen. -Ezek kik?-kérdezte még Taylortól, közben Anára pillantgatva.
-A családunk!-mosolygott Ana Charliera aki csak furán kezdte nézni a társaságot.-Na menjünk, hallgassuk Taylort!-húzta Ana Jimmy kezét így Charliet kikerülve mindenki ment egy asztalhoz. Taylor idegesen ment fel a színpadra, a mikrofon előtt megállva pont látta barátait az asztalnál. A fiúk izgatottan figyelték. Taylor sóhajtott egy nagyot és elkezdett énekelni, közben végig Mattet és Anat nézte. 7 számot énekeltek el a bandával és ahogy vége lett kicsit kedvetlenül ment oda ahhoz a bizonyos asztalhoz.
-Jaj már csak egy hónap! Bár már most is indulnék.
-Hidd el tényleg jobb itt neked még. Van otthon némi szemét amit még nem pucoltam ki.-húzta el a száját Allie, mire Brian és Zacky csak nevetett Matt viszont szúros szemekkel nézte barátnőjét.Taylor pont elcsípte az utolsó mondatot, ahogy leült Zacky és Brian közé.
-Hé milyen szemétről beszélsz?-kérdezett vissza, de a fiúk mosolyogva csak az asztalt bámulták.
-Hát pár váratlan vendégünk akadt.-morgott Allie.
-Mi? Kik?-kíváncsiskodott már Ana is.
-Matt volt csaja!-bökte ki Zacky nevetve, de Matt olyan kemény pillantásokat szórt felé, hogy egyből abbahagyta a nevetést.
-Hogy mi van?-kérdezett vissza Ana és Taylor egyszerre.
-És te ezt hagyod! Dobd ki a francba!-bíztatta Ana Alliet aki csak bólogatott.
-Már rég megtettem volna!
-Gyerünk! Én Mattet is dobnám, egy ilyenért!-helyeselt Brian nevetve.
-Syn,kuss!-csitította Allie és nyugtatásul adott pár puszit Matt nyakára.
-Syn?-kérdezett vissza Taylor mire a gitáros vigyorogva kihúzta magát.
-Synyster Gates!-nyújtott kezet Taylor felé, aki csak mosolygott.
-Ez meg honnan a francból jött?
-Hosszú sztori, és majdnem halálos!-sóhajtott Allie, mire Ana és Taylor csak kerek szemekkel pislogtak nagyokat.
-Hé Taylor gyere egy percre!-lépett az asztalhoz Chuck, a nagy darab dobosa a bandának. Míg Taylor arrébb ment vele a fiúk figyelték, vajon mit akarhat tőle a pasi.
-Nyugi, jó fej! Ő szokta megvédeni a rámenős pasiktól.
-Hogy csináltátok, hogy ilyen bátor a színpadon?-Kérdezte Matt Anat, aki csak kisebb nevetés után válaszolt.
-Ez volt az egyetlen módja, hogy ne kelljen wc-t pucolnia! És több pénzt is kap.
-Nagyon ügyes!-bólogatott Zacky mire már Taylor is visszaért.
-Ki ügyes?
-Te!-vigyorgott rá Brian.
-Oh, köszi Brian miért is?-kérdezte de a fiú csak a torkát köszörülte.-Most mi van?-nézett Taylor értetlenül a gitárosra majd a többiekre is.
-Nem hallgat a Brianre, ő Syn!-jött a megoldás Mattől, és a szemforgatás Taylortól.
-Ne számíts rá, nekem Brian maradsz!-veregette meg a fiú vállát de ő nem válaszolt. -Na de megkaptam a fizumat, menjünk haza!
Félóra múlva már fent voltak a kislakásban és Taylor már sütötte is a pizzákat, mert a fiúk kijelentették, hogy éhesek.
-Te tudtad hogy jönnek?-kérdezte Ana a húgát, mikor már csak ketten voltak a szűkös konyhában.
-Nem, de ha tudtam volna nem lennének itt.-mondta még mindig kicsit morcosan.
-Jaj nyugi! Én nagyon örülök nekik és hidd el végig csinálom a kezelést. Sőt így könnyebb is lesz!-ölelte meg megnyugtatás képp a húgát, aki sóhajtott egy nagyot de belement az ajánlatba. -Na de most menj mert a kis gitárosod lelki beteg lett, hogy nem beszélhet veled!
-Mi? Ez hülye!-fintorgott kicsit Taylor de Ana kilökdöste a konyhából. Taylor a kanapén meg is találta a fiúkat. Brian csillogó szemekkel nézte a lányt, hátha úgy szól hozzá, ahogy már neki is megfelel.
-Most duzzogsz? Azt hallottam, nagyon rosszul viseled, hogy nem beszélünk.- dumált hozzá Taylor, de még véletlenül se szólította Synnek. A többiek csendben mosolyogva figyelték őket.- Nektek is van már művésznevetek?
-Persze! Rev Zacky V és nekem a jó öreg Shadows.
-Jó azt tudtam!-kacsintott bátyjára  a lány de leült Zacky mellé a földre. -És Zacky V miújság otthon? Hiányoztatok nagyon!
-Most tényleg így kínzod?-kérdezte Zacky a lányt aki vigyorogva bólintott.-Ti is hiányoztatok, jobban is mint hiszitek! Az a két liba kiborít!-mondta a  végét kicsit halkan, de nem annyira, hogy a többiek ne hallják.
-Miért? Ilyen rosszak?
-Viccelsz?-fakadt ki Jimmy hüledezve. -Michelle folyton vinnyog és állandóan rámászik valamelyikünkre, Val meg direkt húzza Allie agyát.
-Dehogyis, túl reagáljátok!-védte a lányokat Matt, de Allie oldalba bökte.- Áu! Ne már!
-Akkor ne védd őket! Tényleg direkt piszkál az a barom!
-Nem, csak túl reagálod az egészet!-reagált vissza Matt és elkezdődött a veszekedés.
-Amióta felbukkantak a csajok szinte mindig ez megy!-súgta Zacky Taylor fülébe.
-Jó hallgassatok már!-szólalt meg erős hangon Taylor.- Majd ha haza megyek kidobom őket! De te a barátnőd mellett állj ki! Te meg ne hisztizz! Kész vége!-zárta le a szerelmesek közti vitát mire egy nagyobb csend állt be.
-Hé és amúgy Ana hogy bírja? Mármint a kezelést meg a mellék hatásait.
-Úgy érted, hogy kopasz?- kérdezett vissza mire Allie bólintott.-Hát azt hiszem jól, parókát nem akart, csak kendőt. De tudja, hogy már csak egyhónap és akkor újra megerősödik és majd vissza nő a haja.
-És hogy ilyen vékony, ez is mellék hatás?-kérdezte Jimmy, mire Taylor bólintott.
-A kezelések után mindig rosszul van, egy héten 3-szor van kezelés, de a kezelések után egy napig alig bír enni.-újabb csönd állt be nem tudták mit mondhatnának. 10 perc múlva Ana jött be két pizzával.
-Jó étvágyat srácok!-Tette le a tányérokat a kisasztalra és ő is leült a földre.
-Nem eszel?-kérdezte Matt, de Ana csak a fejét rázta.
-Na kibékültetek már?-nézett Ana Brianre és Taylorra.
-Én nem is vesztem össze Briannel.
-Ne húzd már szegény agyát!-szólt rá húgára Ana, de a lány csak vigyorgott.-Jaj ti, szerelmesek!-sóhajtott egyet de a gitáros és a kisebbik lány is szúrós szemekkel illette.
-Én nem vagyok szerelmes ebbe a tuskóba! És csak azért is Briannek hívom.-fintorgott a gitárosra aki szintén csak kedves pillantásokat vetett a lányra.
-Kölykök!-sóhajtott Matt mire mindenki nevetni kezdett kivéve az érintett párost.
-Értékelhetnéd, Syn elkötelezettségét. Michellet is folyton visszautasítja!-röhögött Jimmy.
-De nem Taylor miatt, szimplán nem akarok tőle semmit.
-Jah igen!-bólogatott Matt és Zacky is.
-Tényleg! Bármelyik csajt megkapom én vagyok Synyster Gates!-kiabálta a nevét, de Taylor csak még lekicsinylőbben nézett rá. -Bajod van? -állt fel Brian a kanapéról és elindult a földön ülő lány felé. -Na gyere csak!-felállította a lányt és kezeit lefogva elkezdte csikizni.
-Ne, ne nenenenene!-visítozott a lány de Brian nem kímélte.
-Mondd ki! Gyerünk! Halljam!-hajtogatta a lánynak,de ő továbbra sem mondta.
-Zacky menst meg , kérlek kérlek!
-Én nem avatkozom bele! A ti ügyetek!-emelte fel a kezeit a levegőbe.
-Cserébe bármit kérhetsz!
-Ó, így mindjárt más!-kelt fel vigyorogva Zacky a padlóról és kiszabadította Brian kezei közül a lányt.
-Köszi!-kapkodta Taylor a levegőt és a hasát fogta a sok nevetéstől.-Mit szeretnél?
-Azt majd később!-kacsintott rá Zacky és visszaült pizzát enni, de most maga mellé húzta a földre Taylort is.

2 megjegyzés :

  1. Sziasztok!
    Ide értem, ne haragudjatok a késésért.
    Ana talán most már jobban fogja viselni a kezelést, és nem vágyik, majd annyira haza, hogy látta a fiúkat és kicsit velük vannak. :)
    Taylor, nagyon bírom, hogy ennyire meg akarja óvni a testvérét, de hát ez a normális.
    Azért trükkösen lett rávéve Taylor az éneklésre, de ezek szerint jó, hogy bele ment. A srácoknak legalábbis tetszik. :)
    Brian ezzel a nem hallgat a Brian-re csak a Syn-re, érzem, hogy sokszor fog még megnevettetni. :)
    Az ikrekkel kapcsolatban, lesznek még bonyodalmak szerintem.
    És akkor a legfontosabb. Vajon mit kér ezért a megmentésért Zacky?
    Kíváncsian és türelmetlenül, de várok. :)
    Nagyon, nagyon tetszett. :)

    Shadow

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia dehogy haragszunk :) Örülünk ha írsz :)
      Hát igen, a látogatás Ananak segít a legtöbbet, Taylor meg minden megtenne, hogy visszakapj a nővérét már egészségesen, és valóban csak a trükk hatása a színpadi szereplés, de talán már ő sem bánja, hogy énekelnie kell.
      Brian, elég makacs, az biztos, hogy tartogat még meglepetéseket :) Az ikrekről meg annyit, hogy a korai ficekben szinte mindig van valamelyikükkel baj ... :) de azért nekünk itt most nem ez lesz a célunk, :D
      Zacky és a kérés pedig még titok, nem is mondok inkább semmit :)

      Köszönjük, hogy írtál, igyekszünk a folytatással :)

      Törlés