2013. április 21., vasárnap

26.rész

-Akkor srácok én hívok embereket!- jelentette ki Ana vigyorogva.
-Segítek!-vágta rá egyből Jimmy vigyorogva.
-Okés, Allie csinálsz nekünk plakátot?-kérdezte Matt barátnőjétől aki pizzával teli szájjal próbált egy igent kinyögni.
-Én mit csináljak?-kérdezte Brian kifeküdve a földön.
-Intézz piát mondjuk. Taylor segíthetne.-nézett Matt suggalóan barátjára és unokahúgára, akik viszont nem igazán néztek egymásra.
-Inkább nem, Én majd szerzek valami kaját.-ellenkezett Taylor és felállt a kanapéról, Matt nehogy ellentmondhasson ki is ment a konyhába.
-Brian húzz már utána!- morogta a fogai közt Matt, de Brian nem értette és kérdően nézett rá.
-Mi van?-kérdezte aztán, mire Allie tarkóncsapta.
-Takarodj ki utána a konyhába!-mutatott a lány az ajtó felé, de a gitáros nem mozdult meg.
-Csak én nem értem, hogy mi folyik itt?-nézett körbe a többieken Zacky, dehogy választ nem kapott ő elindult a konyhába.
-Remek!-morgott Brian, de Allie megin tarkón csapta.- Mi a franc bajod van?-szólt emelt hangon Brian, és a nyakát dörzsölgette.
-Ne puffogj ha vagy olyan hülye makacs és barom, hogy te nem vagy képes utána menni.-Huppant le aztán Matt mellé, aki csak egy nagy puszit nyomott a lány arcára.

-Hé ez mi volt?-kérdezte Zacky a mosogató Taylort, de ő nem válaszolt.-Taylor baj van?-sétált a lány mögé és lassan a vállára tette a kezét.
-Nem bírom!-szipogott Taylor.- Azt hiszi, hogy nekem olyan könnyű, hogy önző vagyok. De ő önző, nem érti hogy szükségem lenne rá. Szükségem van rátok!- beszélt miközban a mosogató fölé görnyedve sírt már.
-Nyugi! Gyere ide!-húzta magához a fiú és csak átölelte. Hagyta sírni.
-Miért történik ez?-dünnyögte Taylor Zacky mellkasába, de ő csak sóhajtott, nem tudott erre mit mondani. Aztán meglátta Briant a konyhaajtóba. A fejével biccentett neki, hogy menjen oda hozzájuk és lassan el is indult. Zacky lassan leengedte a kezeit Taylor hátáról Brian pedig a derekánál fogva odahúzta magához a lányt. Látszott rajta, hogy meglepődött de megölelte Briant és arcát a nyakába temette.
-Köszi.-tátogta Brian Zacky felé aki mosolyogva bólintott és elindult kifelé.-Taylor nagyon sajnálom! Szemét voltam veled és nem gondoltam bele, hogy neked nem erre van most szükséged. Támogatnod kell Anat, mert számít rád nekünk meg téged. Megígérem neked, hogyha most megbocsáltasz, hogy segítek és jófej leszek. Figyelek rátok!-magyarázott Taylor meg bólogatni és szipogni kezdett.
-Ez jól hangzik.-válaszolt Taylor és Brianre nézve elmosolyodott.
-Akkor segítesz alkoholt szerezni?
-Persze, de csakhogy iható legyen. Amit te összeiszol mást megöl.-fintorodott el de a gitáros csak önelégült képpel bámulta. Visszamentek a többiekhez akik csendben figyelték őket.
-Akkor?-kérdezte aztán Matt az éppen leülő párost.
-Intézzük a kaját piát a srácokkal.-mondta Taylor, Matt meg vigyorogva jelezte, hogy tök jó.
Másnap mindenki az általa elvállalt feladatokat intézte. A lányok házának kertjét Matt és Jimmy takarították, amíg Allie és Ana szórólapokkal csábították az embereket a másnapi koncertre.
-Hogy vagy?-kérdezte Allie miközben sétáltak.
-Jól, miért?
-Tudod jól,miért.
-Nézd nem akarok panaszkodni nektek. Minden tőlem telhetőt megteszek, nem akarok meghalni, nem akarok kopasz lenni és legfőképpen nem akarok elmenni. De erős vagyok, mert tudom, hogy Taylor már a tudattal is nehezen küzd meg. Egyfolytában dalokat ír este, hallom ahogy énekelget és cseppet sem vidám dalokat.
-Igen, fél, hogy téged is elveszít. Texas is eléggé megviselte.
-Igen tudom. Gondoltam rá, hogyha meggyógyultam és visszaköltözünk veszek neki egy kutyát, de néha elbizonytalanodom, hogy tervezgethetek-e vagy sem.
-Nem vagyok orvos, de azt biztosan tudom, hogy ha terveid vannak, az csak segíthet. Akkor erősebben akarod, hogy meggyógyulj, szóval bátran. És Ana, ha bármikor úgy érzed, hogy szeretnél beszélni hívj fel, tudom, hogy igazából a húgod barátnője vagyok, de téged is szeretlek és ugyanúgy bármikor számíthatsz rám.
-Köszönöm, Allie, ez kölcsönös. Ha Matt hülye csak szólj és elintézem.-kacsintott a lányra és átkarolta.
Este fáradtan huppantak le a nappaliban a kanapéra. Teljesen üres volt a ház sehol senki, de a piák, és a kaja már a nappali sarkában sorakoztak a poharakkal együtt.
-Taylor?-ordított egyet Ana, de nem jött válasz, összenéztek Allievel de aztán a bejárati ajtó kitárult és hangoskodva megjöttek a fiúk és Taylor.
-Nagyon jó lesz, mindenki megfog lepődni.
-Akár rendszert is csinálhatnánk belőle, hogy együtt lépünk fel.- hallatszódott Jimmy és Matt erős hangja, aztán ahogy Zacky és Jimmy a nappaliba léptek az arcuk eltorzult. Kikerekedett szemekkel, riadtan néztek maguk elé.
-Kuuuuuuuuuuuuusss!-ordított Jimmy, hogy a kintlévők hallják. -Háááát itt vagytok?-tárta szét a karjait a lányoknak akik leginkább csak hülyének nézték őt.
-Sziaasztok!-hallatszott kórusban Taylor, Brian és Matt kintről, aztán kisebb nevetés.
-Na akkor holnap koncert?-nézett kezeit dörzsölgetve Zacky és mindenki vagy bólogatott, vagy mosolygott.
-És mi lesz a meglepi holnap?-kérdezte Ana, de senki nem válaszolt neki, inkább a lányra se néztek.
-Hát izé, nekem most mennem, kell .... mert otthon vacsi és.... anyukám már vár.-kelt fel lassan Jimmy és magyarázkodva már el is tűnt a házból.
-Tudta, hogy ki tudnám szedni belőle.-nézett utána hunyorogva Ana, majd a többi fiúra-Matt?
-Allie nem megyünk? Anyukád biztos aggódik.-nézett a lányra és karjánál fogva próbálta felhúzni a kanapéról.
-Mi? Anyám? Jól vagy?-nézett rá a lány miközben jót kacagott, de Matt csak azért is húzta. -Mi van már?-ment utána a lány, majd egy kis sutyorgás után-Na mi akkor megyünk, holnap találkozunk, ha anyu nem haragszik meg.- mondta vigyorogva közben végig Taylort bámulta. Aztán eltűntek ők is.
-Na jó elég már, mi a fene van?
-Mi mentünk!-ugrott fel Zacky és Brian röhögve Taylor meg az emeletre sietett és becsukta maga mögött az ajtót.
-Maj holnap találkozunk! Jó éjt! Én nagyon álmos vagyok már!-kiabált ki az ajtón, hogy Ana ne menjen utána.
 Eljött a szerda este, Ana utolsó napja a srácokkal, mivel holnap délelőtt Mattel már repül Angliába. Rengetegen jöttek, ittak, ettek, a fiúk a fellépéshez készülődtek, Ana senkit nem talált. A fiúk elkezdték játszani az első számot és a közönség tombolt. Ana körözött a tömegben, mikor Allie elkapta a kezénél fogva.
-Gyere!
-De jó végre, hol van Taylor?-kérdezte de Allie csak vonszolta a színpadra. -Hé, Allie...-suttogott- mi a fenét csinálunk? Alllie! Pszt!-de a lány nem figyelt csak a színpadon tartotta a lányt.a Szám végén Matt vigyorogva ment oda hozzájuk.Allie leugrott a színpadról és beállt az első sorba, hogy mindent közelről élvezhessen.
-Az est sztár vendége az unokahúgom, Ana!-mutatta be a tömegnek.-Azért van ez a koncert, mert holnap elköltözik és így akarunk neki köszönetet mondani, a sok segítségért amit adott nekünk, hogy próbálhassunk, koncertezhessünk. Készültünk egy kis meglepetéssel, amit valószínűleg már régóta várt, mert elég ritka alkalom. Taylor! -szólt és elnevette magát magához húzta Anat, aki izgatottan kapkodta a fejét, majd félreálltak helyet hagyni a fiúknak. És akkor elkezdődött.

6 megjegyzés :

  1. Sziasztok!
    Az biztos, hogy a srácok mindent megtettek azért, hogy Taylor és Brian kibéküljenek. :)
    Taylor-nak most nehéz volt. Nem kellett még Brian hülysége is.
    Allie annyira jó fej. Ez az egész, ahogy kitartanak egymás mellett, valami hihetetlen. :)
    Azt hiszem, ez egy tökéletes búcsú volt, és remélem, hogy még találkoznak a lányok a srácokkal. :)
    Hamar hozzátok a frisst. :)
    Nagyon tettszett. :)

    Shadow

    VálaszTörlés
  2. Szia, igen igyekeztek kibékíteni őket, még Matt is :) Alliere bármikor lehet számítani ez majd még megmutatkozik, ő tartja a lelket a többiekben. Hogy találkoznak e még majd kiderül, de Anatól ez volt a legjobb búcsú ami talán kialakulhatott :) Az újjal igyekszünk :) Nagyon köszi, hogy írtál és elképeszt, hogy még mindig tetszik a sztori, de nagyon örülök neki!!!

    VálaszTörlés
  3. Csövi! :DD
    Nagyon tetszett a fejezet! :D

    "-Mi van?-kérdezte aztán, mire Allie tarkóncsapta.
    -Takarodj ki utána a konyhába!"
    :"D Örülök hogy Brian és Taylor kibékültek. :)

    "-Hát izé, nekem most mennem, kell .... mert otthon vacsi és.... anyukám már vár.-kelt fel lassan Jimmy és magyarázkodva már el is tűnt a házból.
    -Tudta, hogy ki tudnám szedni belőle"
    Jimmy.... :"D
    Nagyon aranyosak voltak, de nem értem a végén Taylor énekel? o_o
    Amúgy a dal nagyon szép, és illik a szituhoz. :)
    Azért remélem a fiúk majd meglátogatják néha a lányokat! :DDDD
    A búcsú mindig szomorú... :"/
    Várom a frisst, siessetek!!!!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Este hozzuk a frisst, szóval nem kell sokat már várni. És igazából annyit tudnék még hozzá fűzni, hogy szinte minden kérdésedre este választ is kapsz leginkább hogy miért került ide a szám :) Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet, remélem a kövi is fog :D

      Törlés
  4. Nem tudom meghallgatni a zenét leírod a címet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Persze :)The Pretty Reckless- just tonight a szám,
      jó olvasás!

      Törlés