2013. április 4., csütörtök

21.rész

Sziasztok!! Kint van az új ficről egy kis szöveg fent az oldalak között megtaláljátok, lassacskán fel kerül belőle az első fejezet, remélem várjátok már!! Jó olvasást!
Ann


-Na elmondjátok végre miért csődültünk össze?- türelmetlenkedett Zacky ahogy a lányokat figyelte akik a nappali közepén álltak.
-Zack!-szólt rá szigorral Matt, mert ő tudta miről lesz itt most szó. És egyáltalán nem akarta sürgetni, hogy mindenki megtudja és véglegessé váljon a döntés.
-Na jó srácok! Akkor kezdjük!- szólalt meg Ana majd megszorította Taylor kezét, aki biztatóan mosolyogva nézett testvérére,- Szóval azért vagytok itt mert fontos dologról van szó. Meg kellett hoznunk Taylorral egy döntést és ez a ti életeteket is befolyásolni fogja.- ahogy ezt kimondta a fiúk még izgatottabbak lettek, Mattet leszámítva.
-Kivele!!
-Jó hír, ugye az?- türelmetlenkedett Zacky és Brian.
-Taylor, baj van?-kérdezett rá Allie, de Taylor nem nézett rá, csak Anat bámulta. Ez már feltűnt a srácoknak is és alább hagytak a kíváncsiskodásból.
-Szóval ugye Taylor 2 hét múlva érettségizik és hát... utána... mi elmegyünk.- bökte ki a szőkeség, de mindenki csak hallgatott.Pár perc múlva Jimmy szólalt meg.
-Hogy érted? Hova mész?-kérdezte Anat, de nem mert a lány rá nézni. -Hova mész?- kérdezte újra a dobos és felállt a fotelből.
-Angliába költözünk!- csúszott ki Taylor száján mire egyből jöttek a válaszok.
-Ne!
-Nem tehetitek!
-Komolyan?-jött a kérdés Jimmytől, és lassan Ana elé lépett.
-Sajnálom! Tudod, hogy ezt muszáj.-mondta halkan a lány, hogy a többiek ne hallják.
-És miért?- kérdezte Allie könnyes szemekkel.- Ana nagyot nyelve a húgára nézett.
-Kaptam egy ösztöndíjat és így tovább tanulhatnék.- mondta mosollyal Taylor, de senki más nem mosolygott.
-És mennyi időre mennétek? Vissza jöttök ugye?- jöttek az újabb kérdések Allietől.
-Allie, nem tudom...-kezdett bele Taylor, de Allie felpattant a kanapéról.
-Ne menj el! Te  vagy az egyetlen barátom és nem akarom!- fakadt sírva a lány, de a srácok csak felhördültek.
-Hé, itt vagyunk mi is, oké? Azt hittem barátkozunk!- nézett flegmán Brian, majd mindenki csak nevetett, kivéve a lányokat.
-Allie, megígérem, hogy meg magyarázom miért kell ez! De most nem lehet! Addig is a ház a tied, ahhoz kezdesz vele amit karsz, ha kell beköltözöl, ha nem akkor nem.- ölelgette Taylor a barátnőjét.
-De srácok érhetek még valamit?- nézett fel Ana a többiekre.-Lehetne hogy ezt a két hetet bulikkal, boldogan töltsük el? Szeretném ha csupa jó emlékkel köszönnénk el!- mondta és mindenki csak bólogatott, és kezdték magukat felpörgetni, hogy leplezzék a szomorúságukat.
-Akkor ma este kocsmázunk?-vigyorodott el Jimmy ahogy barátaira nézett, akik egyetértően bólogattak. Visszafordult az előtte álló Anahoz, aki egyből a nyakába ugrott egy köszönöm-öt suttogva a fülébe. Mindenki haza ment, hogy elkészüljön estére, tanulással, takarítással...
-Jimmynek elmondtad?-kérdezte Taylor a konyhában álldogáló nővérét.
-Igen, de muszáj volt.
-Nem baj! Nem azért kérdeztem! A te dolgod, annak mondod el akinek akarod.
-Tudom, csak....-kezdett bele Ana, de elcsuklott a hangja. -Biztos velem jössz?-kérdezte remegő hangon testvérét, aki csak megölelte válaszképpen. A többiekkel azt bezsélték meg, hogy a kocsmában a törzshelyükön találkoznak, így Anaék el is indultak, hogy odaérjenek. Mikor megérkeztek, csak Matt és Allie volt még ott, de ők is turbékoltak, ezért inkább rendeltek egy pizzát és piát és leültek egy másik boxba, hogy ne zavarják a szerelmeseket amíg a többiek meg nem érkeznek. Már vagy jó fél óra telt el, mire elkezdtek szállíngózni a többiek, de Taylor és Ana addigra kezdett kicsit részeg lenni.
-Hé lányok, jól vagytok?- lépett oda Zacky Jimmyvel, mikor meglátták őket az asztalra borulva nevetni.
-Zackyyyyyyyyyyyyyyy!- pattant fel Taylor és borult a fiú nyakába. -Anniyra fogsz hiányozni!- kezdet el még jobban szorongatni.
-Te is nekem!-mosolyodott el a fiú és húzta magával a lányt, hogy leülhessenek. Jimmy beült Ana mellé és csak figyelte a lányt ahogy nevet.
-Zackyyyyyy!- visított Taylor, mire mindenki ijedten nézett rá. -Tényleg fogsz hiányozni! És a szemed is! Az nagyon!- nevette el magát a lány és adott egy puszit a fiúnak.
-Jó akkor mit szólsz ha ezt elveszem?- húzta el a sörös korsót a lány elől.
-Nem nem neeeeeeeeem!- visított a lány visszavéve a korsót és átcsúszott testvére mellé.- Ana? Zacky nem szeret, el vette a piámat.-panaszkodott.
-Nyugi, szeret ő! Jimmy a kaját falta fel. nevetett az előttük heverő pizzahéjakat bámulva.
 -Hé ti mióta vagytok itt?- lépette melléjük Matt Allievel az oldalán.
-Nem akartunk zavarni, se valami béna pornót nézni!-nevetett Jimmy, de kár volt, Matt oldalba boxolta és arrébb lökte, hogy le tudjanak ők is ülni.
-Brian?- kérdezte Zacky a többieket de mind csak a vállukat vonogatták.
-Zackyyyyyyyyyyyyy!- visított megint Taylor és ahogy a fiú ránézett kiöltötte a nyelvét. -Szeretlek!- mondta mosolyogva utána, majd rendelt egy kört mindenkinek és koccintva ittak egymásra.
-Mikor jössz haza?- kérdezte Jimmy Anat, de nem válaszolt.
-Tudod, hogy nem biztos, hogy..
-Ne már! Vissza jössz! A kérdés mennyi időm lesz csajozni!- vigyorodott el, de Ana elkezdte püfölni.- Mi az féltékeny vagy?- nevetett a fiú a lány próbálkozásain.
-Nem! Tudod mit, én meg majd pasizok!- mondta pimaszul és belekortyolt a sörébe.
-Ne merészeld!-fenyegetőzött ujját használva a dobos, de  a lány csak nevetett.
-Csak nem féltékeny vagy?- kérdezte a lány,de Jimmy csak szélesre húzta a száját és magához rántotta a lányt. Megcsókolta amire körülöttük mindenki felfigyelt. Jimmy mosolyogva húzta el a fejét, de Ana annyira már nem mosolygott, egy kisebb pofont adott a fiúnak.
-Mondtam, hogy többet ne merészeld!- jelent meg egy halovány, féloldalas mosoly az arcán, a többiek meg csak értetlenkedve bámulták őket.

2 megjegyzés :

  1. Halii. :D
    Atom, de mégis szomorú fejezet. :/
    Nagyon nem örülök, hogy elmennek, ki tudja mennyi időre.
    Na jó, az a titok már nagyon érdekel, komolyan!!!!!!!!
    Matt-Allie. :DDDDDDD
    Taylor szépen kifejezte mennyire szereti Zackyt :"D
    Jimmy-Ana, remélem lesz valami!!
    Várom a frisst!!!

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
  2. Szia, hát de muszáj elmenniük és nem sokára megtudod miért :) Taylor ha részeg akkor mindenkit nagyon szeret, sokkal felszabadultabb lesz... Hát hogy Jimmy és Ana történetébe mi fér bele a 2 hétbe kiderül... :D Holnap jön a friss, nagyon köszi,hogy írtál!!

    VálaszTörlés