2013. április 18., csütörtök

Díjjat kaptunk!!!

 Előszöris nagyon szépen köszönjük Shadow  -nak és Zuka Shiro-nak!

a) Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad (ez alap)!
b) Tedd ki a díj képét az oldaladra, bármilyen formában, majd másold át a kérdéseket a díj adójának oldaláról!
c) Válaszolj az eredeti kérdésekre! (szám szerint öt darab)
d) Küldd tovább maximum öt blogírónak!
  És akkor a szokásos megkülönböztetés :  Ann, Roxoko :)
Kérdések:
1. Volt valami (valaki), ami nagy szerepet játszott a történeted megalkotásában?
Leginkább azok az érzések, amik akkor keringenek bennem mikor jön az ötlet a sztorira. Azok az érzések az egész történetet meghatározzák. De a legtöbb ihlet a családomtól jön még ha nem is tudják.

Általában a barátaim szoktak ötletet adni és ők inspirálnak, igazából ők az egyetlenek akik tudják hogy írok.
2. Melyik szereplővel tudsz azonosulni leginkább?
Lilyvel a Never ending loveból, és nem csak azért mert az első sztorim hanem mert sokkal több közös van köztünk mint az valószínűleg itt ti tudjátok. A saját érzéseim vannak benne abban a történetben.

Jelenleg leginkább Taylorral, de istenigazából Rachelt szeretem a legjobban :)
3. Számodra mit jelent az írás?
Amikor írok mindig kicsit megkönnyebbülök, mert olyankor valahogy a feszültséget és minden rossz érzésemet is kiadom magamból.

Ha írok, akkor úgy érzem mintha olyat alkotnék ami még ha kevés embernek is de talán tetszik, szóval boldog vagyok ha írhatok. És még akarok is jó ideig.
4. Mi volt az első történet, amit írtál?
Az első nyilvános történetem a Never ending love, az előtte lévőkről nem is nagyon érdemes beszélni, de Az egy igazi mérföldkő volt .

Az első történetemet magamról írtam, az érzéseimről de nem tervezem hogy bárkinek megmutassam. Abban mindent leírtam magamról és hogy mi miért történt akkoriban.
5. Mit szoktál csinálni, ha nincs ihleted?
Mivel az érzéseim irányítanak általában a sztori alakulásában, olyan filmeket nézek amik tudom, hogy nagyobb hatással vannak rám, és olyan zenéket hallgatok amiket általában írás közben.
Újabban Annre hagyom olyankor az írást, de amúgymeg sétálni szoktam és az embereket figyelni, ha még mindig semmi ötlet akkor jönnek a barátaim közös program és akkor már biztos, hogy jön valami ötlet. :)
Akiknek tovább küldeném:Lényegében akiknek adnánk mind megkapták szóval Black Bird, Zuka, Shadow, Beth, Dina( Odaát mániás lettem, fertőző :) )


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése