2015. január 25., vasárnap

Sex on the beach 13/1. fejezet

Sziasztok, tudom későn, de itt van! Kérlek figyeljetek majd oldalra kikerül majd holnap egy szavazás ;)


Ava:

3.napja már hogy Audrey és Brian összevesztek és én felpofoztam Briant. 3. napja egyhuzamba jön a 3. koncert és 3 napja olyan feszült a hangulat, mint még soha, mindenki zavart feszült és rengeteget hibázunk.
-Ava, ráérsz?
-Persze Matt mondd!-dőltem hanyatt a buszban lévő kanapén egy nagy sóhajjal félre dobva a határidőnaplómat.
-Mindannyiunk érdekében meg kéne beszélned ezt az egész szitut Audreyval és Synnel is.
-Matt, nem tudok mit csinálni.
-De Ava és hallgass meg először. Beszéltem Synnel és ha valaki jól ismeri az én vagyok, most nem hazudik, beszélj vele kérlek!És ne vágj közbe, mert ezt a helyzetet meg kell oldani. Jimmy nem beszél Synnel, mert Audrey összeveszett Jimmyvel és most azt hiszi Brian kavart vele.
-Matt, miért nekem kéne?
-Ava te pofoztad fel, és már csak azért is mert Audrey a te barátnőd és Jimmy és Brian kajáját vagy elfelejti, vagy mást hoz, tönkre megy a banda, és mint menedzser azért alkalmazunk, hogy egyben tarts minket, ha erre nem vagy képes akkor felejtsük el az egészet.
-Mi? Kirúgsz?
-Nem rúglak ki, de te ezért vagy itt, ezért vagy velünk, akkor kérlek tedd a dolgod én is teszem az enyémet.-ahgy Matt befejezte a mondandóját felállt és visszament a busz hátuljába, én meg mire felfogtam hogy kb most beolvasott nekem, hogy rosszul teszem amit teszek, csak dühösebb lettem.

Syn

-Ébren vagy? Héééé!-kezdtem érezi hogy valaki rángatja a karomat.
-Mivan?-morogtam még csukott szemmel.
-Beszéljünk!-ahogy kinyitottam a szemem Ava mászott a képembe szinte.
-Nem akarok felkelni.
-Akkor csak kússz odább hogy letudjak ülni.-kezdett lökdösni, így a hasamról hanyatt fordultam.
-Mi az?
-Egyrészt köszi, hogy szóba állsz velem, sajnálom hogy megpofoztalak, nem lett volna szabad.
-Hha-sóhajtottam-ezt mond ide az arcomnak!
-Mi? Syn, most mondtam!-nézett rám Ava kicsit bambán.
-Legalább egy simogatás, egy puszi, valami!-a válasza persze csak szemforgatás.-Na de komolyan, miről akarsz beszélni?
-Mi történt Audreyval? Kíváncsi vagyok te mire emlékszel, hogy láttad a dolgokat és hogy mi történt.
-Ez nem az én tisztem, beszéld meg vele..
-Nem Brian! Téged kérdezlek! És tőled várom most a választ, mondd el!-olyan kiskutya szemekkel nézett hogy szinte már fájt. Felsóhajtottam megdörzsöltem a szemem közben próbáltam felfogni hogy akármit i mondok, megint én leszek a szar helyzetben.
-Röviden tömören?-kérdeztem mire bólintott.-Ittunk, sokat, aztán előjött belőle valami önbizalomhiányos részegség és rám mászott, azt akarta, hogy megfektessem, ami nem történt meg. Bevittem a szobájába és ott hagytam.
-Ő kezdett ki veled? Te nem?
-Ő kezdett ki velem, de igen megcsókolt, csókolóztunk, fogtam-e a fenekét, naná, de ott hagytam, és ha rajtam múlt volna, el se jutunk idáig, pláne, ha tudom hogy Jimmyvel alakult valami.
-Pláne? Miért hagytad így ott?-erre csak nevetni tudtam, költői kérdés, amióta velünk van fenyít minket, na vajon miért hagytam ott?! Jesszus!-Miattam?Mert ezt kértem?-kérdezte aztán, de nem bólintottam, nem szóltam semmit.Erre adott egy puszit az arcomra és ott hagyott.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése