2014. augusztus 1., péntek

Nobody's perfect 2.13

-Hé, te meg mit csinálsz?-jött oda hozzám reggel Josh a konyhában.
-Reggelit, kérsz?
-Nem köszi, inkább edzenék már.
-Nyugodj inkább le, örülj hogy agipszedet már levették és a képed nem maradt olyan rusnya.-mondtam fintorogva mire nevetni kezdett.
-Egész kedves vagy!-mondta még mosolyogva.-Hé, még mindig nem hívtak?-megráztam a fejem.-Na, biztos csak sok dolguk van. Mikor mentek el?
-2 hete és azóta le se szarták a fejem.
-Figyel jmost barátokként váltatok el, biztos csak nincs idejük.-mondta.
-Na jó mielőtt még te akarsz lelkifröccsöt adni tömd a fejed!-toltam elé egy tányért és én is elkezdtem enni a kajámat.
-De én azt mondtam...
-Enned kell, különben hogy segítesz nekem festeni?
-Festeni?
-Ühüm. Kifestjük a házat. Ha már itt lebzseltél eddig, csinálj is valamit.-mondtam már mosolyogva, de ő csak felvont szemöldökkel méregetett. Miután megreggeliztünk feltúrtam Matt szobáját a kocsi kulcsért és el is mentünk Joshsal festékeket venni.
-Mondd feltétlenül kellek én ehhez? Nem is itt lakom.
-Hééé, hetekig itt voltál és még maradsz egy darabig, szóval igen.
-Maradok?-kérdezett vissza csodálkozva.-Azt hittem csak azért vagyok itt hogy segíts felépülni.
-Így is van!-helyeseltem.
-De már felépültem.
-Nem, még nem! Majd ha már nem sántikálsz és nem úgy nézel ki mint aki anorexiás akkor.
-Mi van? Anorexiás én? Van itt izom!-kezdett feszíteni.
-Igen tudom, de sokat fogytál, szóval amíg teljesen helyre hozlak itt maradsz.
-Héé, Liz!-kapta el a karomat és maga felé fordított.-Miért nem kérsz meg inkább, hogy amíg nem jönnek haza maradjak itt veled, mert nem szeretnél egyedül lenni ebben a nagy házban? Így van vagy nem? Azért akarod hogy itt maradjak mert nem akarsz egyedül maradni. Hiányoznak neked.
-Persze hogy hiányoznak, de ha menni akarsz menj!-fordítottam el a fejem, mert akármennyire is szar volt hallani igaza volt. Nem akartam, hogy itt hagyjon ő is.
-Engem nem tudsz átverni!Már elég jól kiismertelek, pláne hogy végig néztem a fiúkkal hogy viselkedsz.
-Ezzel meg mire célzol?
-Matt és Brian. Te oda vagy Brianért, Matt érted, És te csak őrlődsz mert Mattel jó a szex.-itt felmordult kicsit, amin elmosolyodtam, de folytatta is tovább.-De ő járna veled, miközben Brian nem vesz tudomást az egészről, ami köztetek van.
-Na jó most fogd be a szád és inkább vedd le azt a vödröt!-mutattam fel, és ő le is vette. Miután kiválasztottam minden színt vettünk hengereket és mindent ami kell haza mentünk. 2 nap alatt kifestettük az egész házat kivéve a fiúk szobáit. Közben még át is rendeztük a házat ahol csak lehetett. Hiányoztak a fiúk és nagyon rosszul esett, hogy még csak fel sem hívtak nem is írtak, egyáltalán nem jelentkeztek, kíváncsi leszek, hogyha haza jönnek mi lesz a magyarázatuk.
-Hé Liz gyere, menjünk le a partra!
-Minek?
-Úszni! Segíts nekem formába jönni!-állt már fürdőgatyában előttem Josh és bár furcsa hogy még így hogy kicsit fogyott és nem volt olyan izmos így is elég jól nézett ki.-Na mozdulj, azért mert nincsenek itt nem állt meg a világ, sőőőt! Annál jobban fogod érezni magad, hogy mennyi mesélni valód lesz nekik mikor visszajönnek és sokkal jobb élményeid mint nekik, na? -vigyorodott el és valószínűleg csak a szomorúságom miatt de nagyon megtetszett amit mondott, hát belementem. Felkaptam a fürdőruhámat egy hosszú ujjatlan trikót rá és elindultunk gyalog a partra. Ledobáltuk a ruháinkat és bár én kiakartam feküdni a napra Josh a derekamnál elkapott és elkezdett velem futni a víz felé.
-Ne! Ne! Ne! Kérleeeek! Nagyon hideg leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesz!-vékonyodott el a hangom ahogy beértünk és az első hullám megcsapott. Josh lerakott és elindult beljebb.-Úgy utállak komolyan mondom!-mentem utána és szép lassan úszni kezdtünk.
Ahogy beljebb értünk láttuk hogy kicsivel lejjebb buli van a parton.
-Nézd! Menjünk oda!
-De ne a vízben! Kell a trikóm!-mondtam és kifelé kezdtem úszni. A parton magam köré tekertem a törülközőmet és elindultunk a parton a buli felé, amíg sétáltunk csend volt.
-Josh, köszönöm hogy velem vagy!-néztem rá ahogy kimondtam.-Tényleg! -mentem közelebb hozzá és átkaroltam. Ő a vállamra tette a karját és így sétáltunk tovább.A buli elég nagynak tűnt. sokan voltak, bömbölt a zene, kaja és pia mindenhol.
-Hé ti még józanok vagytok?-nyomtak a kezünkbe egy-egy poharat majd néhányan elrángatták mellőlem Josht.
-Szia kicsilány!
-Ezt ne csináld!-néztem a srácra.-Előbb tudnám betörni az orrod minthogy még egyszer végig mondd azt a szót, hogy kicsilány! -mondtam mosolyogva de elég komolyan ahhoz, hogy a srác gyorsan lelépjen.
-Hé, ezt hogy csináltad? Szó szerint menekült!-jött egy másik.
-Előfordul!
-Nem akarsz beszélgetni?
-Nem éppen azért jöttem!
-Akkor miért?
-A barátom akart jönni.
-Ohh igen? És mégis melyik az? Ő aki ott bájolog a húgommal?
-Nem a pasim, a barátom.
-Akkor akár ihatnál is velem valamit.
-Nézd nem olyan lány vagyok mint akik itt vannak, csak azért mert szőke a hajam és ki van a fenekem a trikómból.
-Milyen lány vagy? Engem érdekel!
-Verekedős!
-Hmm, engem nem versz meg úgyse!
-Miért is nem?
-Mert tetszem neked.-mosolyodott el. -Tudom! De különben is boxolok, nem bírsz el velem. Ha meggondolnád magad itt a számom.-mondta és elkapta a karomat és ráírta a számát!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése