2014. január 29., szerda

Nobody's perfect 17.2

-Anyu, apu átmentem Brianékhez vacsira, jó?
-Rendben!-jött a válaszuk kánonban, fel kaptam a kabátom és már sétáltam is. Kicsit félve kopogtam be, de Suzy rögtön nagy mosollyal ajtót is nyitott.
-Szia Kicsim, gyere be!-ölelt meg és már bele is futottam a fiúkba. Brian apukájába, Brentbe, és Brianbe a karján Mackel.
-Szia!-adtam neki puszit és megsimogattam Mac buksiját.
-Már nagyon vártunk, éhen hal az egész család!-indult meg egyből Brian papa a megterített asztalhoz. Leült mindenki kivéve Suzyt, aki az ajándékokat kezdte el oda hurcolni.
-Kezdjünk az ajándékokkal!-mosolyodott el és a kezembe nyomtak egy kis dobozt.
-Én is kapok ajándékot?-ámultam el és egyből elvörösödtem, mert én nem hoztam ajándékokat.
-Persze! Elég sokat vigyáztál a babánkra, és még Briant is egész összekaptad, köszönettel jövünk érte.-felelt Brian papa, így már ki is nyitottam a kis dobozkát. Egy kulcstartó volt benne, amire én és a fiúk voltunk együtt rágravírozva.
-Köszönöm, ez gyönyörű!-álltam fel és megöleltem mindkettejüket. Aztán megkapta az ajándékot Brent, Suzy, Brian papa, és végül Brian is. Ugyanolyan kis dobozkát kapott mint én anyuéktól. De a meglepetés csak akkor volt mikor kinyitotta és kivett egy kulcscsomót a dobozból. Kérdőn nézett az apjára, majd ránk többiekre de akkor nekem leesett.
-ÚRISTEEEEEN!-képedtem el teljesen mire Suzyék elnevették magukat.
-Mi van? Ezek kulcsok!
-De én tudom minek a kulcsai!-vigyorodtam el és kitúrtam a nadrágom zsebéből az én kulcscsomómat.
-Látom neked is van!-grimaszolt Brian.
-Igeeeeeen! És tudod mit nyitnak?
-Nem!-vágta rá egyből flegmán, mire a vállára csaptam.
-Kaptam egy kulcsot anyuéktól, itt az utca végén lévő házhoz, ami eddig azt hittem az enyém, de úgy tűnik inkább, a..
-NEEEEEE!-vigyorodott el és felpattant az asztaltól  és megölelte apukáját és Suzyt is.-Komoly?
-Igen! Matt, Jimmy és Zacky is kap a családjaiktól!
-Átmegyünk megnézni?-kérdezte kisgyermekes vigyorral, csillogó szemekkel az apját.
-Csak ha ettünk!-mordult fel Brent és el is kezdte kapkodni a kaját a tányérjára.
A vacsora után már csörgött is a mobilom.
-Felvehetem?-kérdeztem Suzyt aki meghökkenve bólintott.
-Nyugodtan szivem, menj csak!
-Szia Matty!-mosolyodtam el.
-Megkaptad már az ajándékod?
-Igen, gondolom akkor már te is!
-Menjünk, nézzük meg!
-Gyere ide Brianékhez, úgyis átakartunk menni.
-Oké, 10 perc!-nyomta is ki a telefont én meg vissza mentem az asztalhoz.
-Elnézést, Matt volt, már ide tart, kíváncsi ő is milyen a ház.
-Remek, menjetek előre, mi meg majd megyünk utánatok!-mondta Suzy, Brian pedig ugrott is. Felvettük a kabátokat és kimentünk a ház elé, úgy vártuk Mattet.
-Hééé!-gurult a ház alé, alig 5 perccel később. Gyorsan beszálltunk és izgulva néztük a házakat, hogy melyik a miénk, mikor megláttuk a teljesen kivilágított, hatalmas házat. Matt leállította a kocsit és a kocsiban ülve csorgattuk rá a nyálunkat, fel sem fogva hogy az már a miénk.
-Ezt nem hiszem el! Bassza meg! Ez a legkirályabb karácsony!-ölelt át minket hátulról Matt és elképedve indultunk el befelé. Ahogy beléptünk Anyámék és Matt szülei fogadtak minket mosolyogva.
-Boldog kaarácsonyt, mindenkinek be van rendezve a szobája!
-Hoztunk házavatónak valót!-vigyorogtak ránk Matt szülei, és mutattak egy asztalra ami dugig volt piákkal.
-Gyerünk! Nézzétek már meg a szobáitokat!-mosolyodott el anyu így mind a lépcső felé eredtünk. Bementünk az első szobába, ami nyilvánvalóan Briannek készült, telis-tele gitárokkal, nem beszélve a szobájából tökéletesen lekoppintott rendetlenségről. Tovább mentünk a következőbe, és hát le se tagadhattam volna, hogy az enyém. Díszkések a falon, képek,jó nagy ágy...
-Király, mellettem vagy!-ölelt meg Brian,de a szobámból nyílt egy ajtó, kinyitottuk és elképedésemre Matt szobájába vezetett az ajtó. Nah ez az ami még kínos lehet.
-Kirááály!-vigyorodott el Matt és rávetette magát az ágyára.-Gondoltátok volna?-kérdezte, és ebbe beleborzongtam.  Mióta is, 2 hónapja talán hogy barátok lettünk és most van egy közös házunk. Hihetetlen, hogy a saját szüleink akarták ezt.Hallottuk, hogy becsapódik az ajtó és már hallottuk is Jimmyt.
-Azt a rohadt kurvaaaaaaaaaaaa életbe!
-Gyertek feeeeeeel!-ordított le Brian, és hallottuk  ahogy Jimmy kiabálva megérkezik. Bejöttek Zackyvel Matt szobájába, de kb csak vigyorogva meredtek ránk. Mi se nagyon tudtunk mit mondani, nem fogtuk fel, hogy együtt lakhatunk, hogy amit megszoktunk Franciaországban, itt folytatódik.
-Menjünk, igyunk a szüleinkre!-indultam meg, aztán eszembe jutott valami.
-Na mi van nem jössz?
-De, de csak meg kell néznem, hoyg megtudlak-e  védeni titeket.-mosolyodtam el és beszaladtam a szobámba, Pár helyet megnéztem d emindenhol voltak fegyverek így már biztonságban éreztem magam és boldogan mentem le. Odamentem anyuékhoz és megöleltem őket.
-Nagyon köszönöm! Tényleg!
-Szeretünk édes!-mondta apu, és ez nagyon jól esett. Jó volt megkapni azt az életet amit mindenki normális ember élhet, de pont ezért rá jöttem, hogy király ez a ház de még nem költözöm be. Jött Matt poharakkal, anyuék el is vették.
-Srácok! Imádlak titeket és nagyon örülök, hogy lettetek nekem, és az a sok minden amit kaptam már tőletek. Sosem fogom tudni megköszönni nektek, hogy adtatok nekem egy esélyt. De azt hiszem a suli végéig én nem költözöm be!
-Mi? Miért?
-Visszakaptam a családomat, és szeretném ezt egy ideig még élvezni!-mondtam és Jackson belecsapodott a lábaimba és megölelt.
-Ami azt illeti... fiúk ti csak akkor költözhettek, ha a jegyeitek mutatják, hogy nem fogtok még egy évet lehúzni a suliban.-mondta Jimmy anyukája, mire a fiúk elképedtek.
-Addig ez a gyülekező hely!
-Jó! Akkor suli után költözünk!-mondta Matt vigyorogva.-Együtt!-nézett aztán végig rajtunk és ez volt az amire már emeltük a poharunkat és ittunk!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése