2013. augusztus 29., csütörtök

Life is just a game 4.

Matt:

El se hiszem, Skye végre írt, hogy biztosan találkozunk! Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy miért voltak enniyre passzívak, miért menekültek. Mintha nem vettük volna észre. Merültem a gondolataimban a volán mögött, de Valary kizökkentett.
-Hahó! Nem is figyelsz!
-Jaj de, ne haragudj, csak gondolkozom!
-Megint munka?Tudom, hogynem sokára mentek a turnéra, de még itthon vagy! Figyelj rám!
-Val, kérlek! Ne dramatizáld túl, figyelek!-sóhajtottam és eszembe jutottak a lányok.-Este megyünk a srácokkal a Lake's-be.
-Jó, lehet akkor majd megyünk mi is a csajokkal!-uhh nem tudom mi lenne, ha találkoznának. Sose szerették egymást, amolyan iker rivalizálás megy köztük gyerek korunk óta.
-Na szia,! Megjöttüüüünk!-vigyorogtam és lefékeztem Gena háza előtt.


 Heidi:

-Skye gyere mert meggondolom magam és itthon maradok!-kezdtem türelmetlenkedni, hogy már 3-szorra rágja a bébiszitter szájába mire figyeljen.
-Kicsim, legyél nagyon jó! Fogadj szót és ne kekeckedj! Ne próbáld megszegni a szabályokat, mert megtudom és... és nem kapsz semmit ha bármivel bepróbálkozol, értetted?!
-Igen anyu!-bólintott Alec édesen, szemét leszegve. Tutira rosszalkodni fog és beetet valami hülyeséget szegény lánynak!De végülis az én unokaöcsém és Skye fia, nem csoda!Ahogy átfutottak az agyamon ezek a gondolatok önkéntelenül is mosolyra húzódott a szám.
-Jólvan Hugi menjünk!-ragadtam karon és kiléptünk az ajtón. Fogtunk egy taxit és már indultunk is a régi törzshelyünkre. Görcsben volt már a gyomrom, nem akarok beszélni velük.
-Ne izgulj semmi baj nem lesz!-fogta meg a kezem Skye.-Elmondjuk, hogy mik történtek és kész.
-Majd meglátjuk hogyha ott leszünk milyen könnyen beszélsz a történtekről.-ahogy ezt kimondtam a taxi lefékezett. Kiszálltunk és elindultunk befelé. Hamar megláttuk a srácokat. Matt vigyorgott, Jimmy durcás volt Brian csak bambult, Zacky és Johnny meg háttal.
-Sziasztok!-állt fel Matt hogy köszönjön.Puszi puszi és már le is ültünk.
-Na akkor csapjunk bele!-csapta össze a két kezét Brian és felkönyökölt az asztalra.-Hallgatlak Heidi!
-Mi van? Azt hittem legalább előtte lesz valami sablon duma, ó mi van veletek? Hallottam kijött az albumotok, tök jó, kár hogy 2 számot mi írtunk még és nem kérdeztetek meg róla. Mi? Nem dehogy írtunk levelet!-játszottam ironikus hangon mire a srácok furcsán ráncolt homlokokkal bamba tekintettel meredtek.
-Heidi! Elég!-csítított Skye.
-Melyik két számra gondolsz?-kérdezte mosolyogva Zacky, hogy megtörje a csendet.
-Dear God és Little piece of Heaven.
-Gyakorlatilag a Dear Godot át írtuk helyenként, szóval csak félig a tiétek.-reagált egyből Brian. Nem csoda, hiszen ketten írtuk anno. Én a szöveget ő a zenét hozzá.
-Attól még nem kérdeztél meg róla.
-Ketten írtuk ha jól emlékszem!-hajolt már az asztal fölé, széles vigyorral.
-Nahát, te emlékszel dolgokra? Kár hogy ez régen nem ment!-vágtam oda flegmán. A többiek csendben figyelték mi lesz a kis szócsatánkból.
-Nem tudom mire gondolsz, úgyhogy elmondhatnád! Már meg volt a kis előjátékod!-vigyorodott el és a poharával a kezáben hátra dőlt.
-Bocsi, de örülnék ha még kicsit folytatnánk, nem akarom, hogy megint fél perc alatt el menj!-ahogy kimondtam a srácok röhögő görcsben törtek ki, kivévev persze Briant, akinek megfeszült az állkapcsa.
-Ez gááááz!Lehet Michelle ezért olyan morcos mindig!-röhögött Zacky, tovább húzva Brian agyát.
-Kussolj!-boxolt az oldalába barátjának és visszakönyökölt az asztalra.-Ha jól emlékszem, egyszer se panaszkodtál!-harapott az ajkába és mosolyogva dőlt hátra.

Skye:

-Na jó fejezzétek már be! Soha senki nem volt erre kíváncsi!-kortyoltam a vodkámba és végig néztem a srácokon.-Furcsa hogy már híresek vagytok!
-Igen mert ti ebből pont kimaradtatok, ki tudja miért?-játszott rá Jimmy, hogy végre térjünk már a lényegre. De akárhogy is aranyosan adta elő magát!
-Na kérlek, mondjátok el! Sose értettük miért tűntetek el!-kérte Matt csillogó szemekkel.-Kéérlek!-mosolyodott el. Most komolyan ellen tudna állni ennek valaki? Jött a nagy sóhaj és épp elkezdtem volna a mondandómat nagy nehezen, mikor ismerős hang ütötte meg a fülemet.
-Sziasztoook!-jelent meg Valary a hátam mögött és már mászott is Matt ölébe.
-Halihó, megjöttünk!-jöttek sorra a lányok. Leana és Michelle még ismerős volt, a másik kettő már kevésbé.
-Úristen, észre se vettelek!-kerekedtek ki Valary szemei. -Idenézzetek!-szólt hangosan a többi lánynak.Heidiivel kicsit szúrós pillantásokkal tudattuk egymásnak, hogy most nem beszélünk.
-Na mi az, csak nem kiengedtek a rehabról?-hallottuk máris Leana hangját ahogy Heidinek intézte a kérdést.-Megengedte a pszichológus is? Már nem akarsz öngyi lenni?- nyafogott miközben mosolyogva nézett Heidire, aki inkább próbált nem foglalkozni vele.
-Leana fogd be a szád!-álltam fel, és szembe fordultam vele.
-Óh hát te is itt vagy?
-Itt vagyok és jobb ha elhallgatsz!
-Lányok nyugi, csak beszélgetünk!-csított minket Matt, mire Leana keresztül vágta magát mindenkin és beült Jimmy mellé.
-Szánalmas, hogy mennyire gyerekesek maradtatok.-mondta Michelle, miközben leüt Brian mellé, pont Heidivel szembe.
-Ne haragudj mit mondtál? A te barátnőd jött ide kötözködve, és mi vagyunk gyerekesek?-kérdezte Heidi, mire Michell csak mosolyogva nézett Leanara és csak egy sóhaj után válaszolt.
-Nem tudom miért sértődtök be. Csak tényeket közölt! Mindenki tudta, hogy te drogos vagy, őt meg felcsinálta valami strici. Nem hiába soha nem volt pasitok  még gimibe se.-magyarázott mire Heidi mosolyra húzta a száját.
-Nyilvánvalóan, de lehet erről meg kéne kérdeznünk Briant!-mondta mire Mich már kérdő pillantásokat vetett rá.-Lehet inkább ez volt olyan "titok" amit mindenki tudott. -mosolygott rá Heidie, majd büszkén rám nézett. Én csak tátogtam hogy fejezze be, és meg is értette. Lehúzta whiskyét inkább és csöndben maradt.
-És hogyhogy visszajöttetek?-intézte felém Valary a kérdést.
-Ide költözött a managerünk és jöttünk utána. Most épp fellépéseket szervez, aztán majd tavasszal jön ki az albumunk.
-Tényleg?-kérdezett vissza Zacky mosolyogva. -Tök jó, szívesen meghallgatnálak titeket! Bár szerintem az egész banda!
-Majd ledumáljuk!De most talán a legjobb ha megyünk!-álltam fel. Feladtam, sose lesz megfelelő időpont ezeket a dolgokat megbeszélni.-Jaj és ne haragudjatok Én Skye és ő Heidi.
-Gena, Lacey!-mutatkoztak be ők is.Heidi is felállt és elindultunk kifelé.


2 megjegyzés :

  1. Csövi. :DD
    Na, végre leültek beszélni, még ha ez is lett a vége...
    Na jó, most már nagyon kíváncsi vagyok, mindenre!
    Alec, Skye kisfia? :O :O
    A lányok, elég szépen elbasztak mindent!
    Brian és Heidi szócsatája nagyon tetszett. XD
    Azon csodálkoztam, hogy Jimmy nem szólogatott be annyit! :D
    Nagyon várom a frisst! :D :D

    ~foREVer <3

    VálaszTörlés
  2. Szia

    Igen Alec Skye kisfia :) és igen beszéltek még ha nem is arról amiről kellett volna :) ma este jön a friss és örülök hogy tetszett Brian és Heidi szócsatája, lesz még egy pár :)

    VálaszTörlés